
Små blomstermedaljer
ca. 20 stk.
Ingredienser
- Mørdej:
- 75 g smør
- 1½ dl hvedemel
- ½ dl sukker
- 1 æggeblomme
- Fyld:
- 100 g friske el. optøede
- hindbær
- 3 spsk. sukker
- 2½ dl piskefløde
- Glasur:
- 2 dl flormelis
- 2 tsk. rød frugtfarve
- Pynt: hindbær el. kagepynt
- Skær smør i små tern,og kom det i en skål medmel og sukker. Smuldrsmør og mel sammen medfingerspidserne. Samldejen med æggeblomme,pak den ind i madpapir, ogstil den i køleskabet.
- rul dejen ud på et mel–drysset bord, og stik kagerneud med en lille blomsterform.læg blomsternepå en bageplade medbagepapir, og bag dem ved160 gr. varmluft (el. 180gr. i almindelig ovn) i ca. 8min. lad kagerne afkøle påen rist.Pynt halvdelen af kagernemed lyserød glasur.
- mos hindbærrene i enskål med sukker. Pisk flødentil skum, og vend den ihindbærrene. læg kagernesammen med skum ligeinden servering, og pyntmed et hindbær på hverkage.