Små blomstermedaljer

Små blomstermedaljer

ca. 20 stk.

Ingredienser

  • Mørdej:
  • 75 g smør
  • 1½ dl hvedemel
  • ½ dl sukker
  • 1 æggeblomme
  • Fyld:
  • 100 g friske el. optøede
  • hindbær
  • 3 spsk. sukker
  • 2½ dl piskefløde
  • Glasur:
  • 2 dl flormelis
  • 2 tsk. rød frugtfarve
  • Pynt: hindbær el. kagepynt

  1. Skær smør i små tern,og kom det i en skål medmel og sukker. Smuldrsmør og mel sammen medfingerspidserne. Samldejen med æggeblomme,pak den ind i madpapir, ogstil den i køleskabet.
  2. rul dejen ud på et mel–drysset bord, og stik kagerneud med en lille blomsterform.læg blomsternepå en bageplade medbagepapir, og bag dem ved160 gr. varmluft (el. 180gr. i almindelig ovn) i ca. 8min. lad kagerne afkøle påen rist.Pynt halvdelen af kagernemed lyserød glasur.
  3. mos hindbærrene i enskål med sukker. Pisk flødentil skum, og vend den ihindbærrene. læg kagernesammen med skum ligeinden servering, og pyntmed et hindbær på hverkage.