-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Spinat- og skinkebrød
Lav et lækkert brød med spinat og skinke og servér som tilbehør.
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 skiver brød (eller lille flute)
- 1 lille fed hvidløg
- 15 g smør
- 150 g frisk spinat
- ½ dl piskefløde
- salt og peber
- evt. 25 g revet ost
- 2 skiver serranoskinke
- Rist brødet let og læg det på en bageplade.
- Sauter fintsnittethvidløg i en gryde med smør og vend de skylledespinatblade i. Lad det varme igennem, så det lige faldersammen.
- Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge til encremet konsistens i ca. 5 min. Vend evt. ost i spinaten ogfordel det på brødene.
- Læg en skive skinke oven på spinaten.Gratiner brødene under grillen i ovnen, til skinken ersprød, ca. 5 min.
- Server straks.