Sprøde æblechips med kanel
Det er så nemt at lave æblechips selv – og så er det faktisk vildt forfriskende at kunne vælge lidt sprøde æbler til jul. Eller anytime som snack.
Ingredienser
- CA. 2 PLADER
 - 2 gode æbler
 - 1 tsk kanel
 
Sådan gør du
- Udkern æblerne med en udkerner eller skær kernehuset fra med en lille skarp kniv. Skær æblerne i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
 - Læg dem i ét lag fordelt på to bageplader (tre om nødvendigt).
 - Sæt dem i en 100 grader varm ovn og lad dem tørre 2,5-3 timer. Drys med kanel halvvejs.
 - TIP Lad æblerne køle helt af, og opbevar dem i en kagedåse. Skulle de blive bløde igen, kan du altid give dem lidt tid i ovnen, så bliver de hurtigt sprøde.
 
        
        
            PRØV OGSÅ: Sunde marcipanbrød og andre julegodter