-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Sund fastfood: Sushi my way
Er du også vild med sushi, får du her fire sunde og lækre bud. Lets go!
Næringsindhold
- Energi pr. person:307 Kcal
- Fedt:15 %
- Protein:26 %
- Kulhydrat:59 %
2 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- 1 dl sushiris
- 100 g blomkål
- Riseddike
- 1 knsp. sukker
- 2 store, kogte, pillede tigerrejer
- 30 g røget laks
- 30 g rå tun
- 30 g avocado
- Lidt knust chili
- Lidt kryddergrønt f.eks. skovsyre og mynte
- 10 g wasabi
- ½ dl light sojasauce
- 50 g sushi ingefær
Sådan gør du:
- Tilbered risene efter anvisningen.
- Hak blomkålen fint, og bland den ved risene, mens de trækker – på den måde mister blomkålen sin kraftige kålsmag.
- Rør og smag risene til med riseddike og sukker.
- Del og form dem til 8 kugler, fugt hænderne lidt, mens du ruller, så klistrer det ikke så meget.
- Flæk rejerne igennem – de skal dog stadig hænge sammen i den ene side – og fold dem ud som en sommerfugl.
- Skær laks, tun og avocado i tynde skiver.
- Læg henholdsvis rejer, laks, tun og avocado på riskuglerne, krydr avocadoen med lidt knust chili, laksen eventuelt med lidt fintskåret mynte, og tunfisken med lidt skovsyre. Du pynter, som du bedst kan lide det.
- Servér sushien med wasabi, sojasauce og ingefær.