Brug knolden - 4 gode med rodselleri
SPONSORERET indhold

Brug knolden - 4 gode med rodselleri

Rodselleri er fyldt med muligheder, og så er den både billig og smager suverænt godt. Her får du en klassiker og nogle helt nye måder at gribe den gode knold an på.

21. jan. 2016 | Mad | Hendes Verden

Rodselleri er fyldt med muligheder, og så er den både billig og smager suverænt godt. Her får du en klassiker og nogle helt nye måder at gribe den gode knold an på:

Ovnbagte selleriskiver med æble, gedeost, parmaskinke og hasselnødder

Boller i selleri med æble og perlebyg

Små rodfrugtbrød med chorizo

Selleri-kartoffel-suppe med porre og bacon

Sådan skræller du en rodselleri

 Skær sellerien over med stor grønsagskniv. Læg en halv selleri på skærebrættet, og skær skrællen af. Gentag med den anden halvdel. Skyl nu bræt, kniv og selleri helt fri for jord. Nu kan du udskære selleriknolden i stænger, tern, skiver eller rive den. Hvis du skal bruge sellerien hel, skærer du i stedet en skive af sellerien, hvor toppen har siddet. Vend sellerien om, og stil den på brættet på den afskårne side, nu kan du skære resten af skrællen af.

► SE OGSÅ: 5 gode retter med gulerødder
► SE OGSÅ: Skønne snacks og småretter med grønne asparges
► SE OGSÅ: Syv opskrifter på simremad

http://www.hendesverden.dk/mad/Kogeboger/Brug-knolden---4-gode-med-rodselleri/