Den store bagedyst sæson 10

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR Når jubilæumssæsonen af Den store bagedyst ruller over skærmen bliver der masser af gensyn med tidligere sæsoners store succeser - og deltagere...

Den store bagedyst sæson 10

Den store bagedyst vender tilbage: Særlig jubilæumsudgave i år

KLAR-PARAT-BAG! Vi er mange, der har ventet spændt på den nye sæson af Den store bagedyst, og nu skal vi ikke vente ret meget længere. For den 2. oktober er der premiere på den 10. sæson af det populære bageprogram, og ifølge DR bliver bagedystens 10-års jubilæum fejret med maner.

Allerede i første afsnit bliver jubilæumssæsonen fejret med en fælles fødselsdagskage, og hen over sæsonen bliver der masser af gensyn med tidligere sæsoners store succeser. Og så bliver der også plads til et gensyn med nogle af de skønne deltagere, der gennem årene har svedt, løbet, bandet, grinet, grædt og ikke mindst imponeret i teltet.

Den dynamiske dommerduo består som altid af Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, der sammen med vært Timm Vladimir byder velkommen i bageteltet fra den 2. oktober.

Til eb.dk siger Timm Vladimir om den nye sæson:

"Det bliver den tiende jubilæumssæson, så det bliver stort. Fordi det er jubilæumssæson, kommer der tidligere deltagere ind, og vi giver den gas"

Jubilæumssæson eller ej, vi sidder klar ved skærmen og G-L-Æ-D-E-R os til at møde de ti nye seje finalister i dette års bagedyst. Er du også nysgerrig på, hvem der skal være med i bagedysten i år? Så læs med her:
Den store bagedyst 2021: Her er de 10 deltagere

 

Hvor og hvornår kommer Den store bagedyst?

  • Du kan se det første afsnit af Den store bagedyst sæson 10 fra den 2. oktober kl. 06:00 på DRTV.
  • Herefter publiceres nyt afsnit hver lørdag fremover.
  • Du kan også se Den store bagedyst på DR1 lørdag aften fra den 2. oktober.
Se, hvad vi ellers skriver om: Den Store Bagedyst

610x200_woordy_dmjpg.jpg