stenalder dessert
SPONSORERET indhold

Stenalderkostens bud på lækker juledessert

Vil du gerne servere en sød OG sund juledessert til julens mange fester?

Af: Redaktionen
27. nov. 2014 | Mad | Fit living

Ris, sukker og mælkeprodukter er bandlyst i stenalderkost, og derfor er den klassiske ris a la mande en udelukket dessert. Men køkkenchefen hos Casserole har været i det søde og sunde køkken og skabt et lækkert bud på en juledessert à la palao.

Den sunde chokolademousse smager af jul gennem de krydderier, som desserten toppes af med, og den kan derfor sagtens hamle op med den gammeldags ris a la mande.

Du finder opskriften her: Chokomousse med kokoscreme & krydret nøddeabrikos krokant

Desserten indgår i Frokostfirmaets julefrokostmenu, hvor der blandt andet kan vælges to menuer, der følger paleo-principperne. Du kan se meget mere om de forskellige julefrokostmenuer hos Frokostfirmaet her

Christian Bowall fra Frokostfirmaet om principperne bag paleo:
Først og fremmest går palæo ud på at spise så uforarbejdet og naturligt mad som muligt, hvilket vil sige de frugter, grønt, nødder, fisk og dyr omkring os. De råvarer som ikke falder under denne kategori er sukker, mel, bælgfrugter, sødestoffer mm. Læs mere om paleo-kost her

LÆS OGSÅ: Thomas Rode: "Jeg er blevet en meget bedre mand"

LÆS OGSÅ: 3 kvinder fortæller: Mit sunde vendepunkt