Middag uden opvask
SPONSORERET indhold

Middag uden opvask

Opvasken er det sidste, man orker efter et dejligt måltid mad. Undgå brankede gryder og pander med retter, der laves med bagepapir i en bradepande og slip for snavsede tallerkener med lækker fingermad.

Af:: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
10. sep. 2013 | Mad | ALT for damerne

Bagte kartofler med estragoncreme, råmarinerede squash og røget hellefisk
Bagte kartofler i en sensommerversion med masser af krydderurter og lækkerier fra havet - og helt uden opvask.
Se opskriften her.

Bagt madbrød med hakket lam, aubergine og tomat
Nem og lækker fingermad, som kan varieres i det uendelige.
Se opskriften her.


Tortillaer med steak, guacamole, majs og rød peber/tomatsalsa
Perfekt mad til mange, hvis man vil have et minimum af opvask. Lav evt. både salsa og guacamole i forvejen, husk blot at dryppe sidstnævnte med lidt lime- eller citronsaft, så du undgår, at den bliver brun på overfladen.
Se opskriften her.


Grillspyd med marineret svinekød, squash og hele svampe
Saftigt, fedtmarmoreret svinekød er perfekt til grillspyd, fordi det ikke når at blive tørt over grillkullene. Her med squash og hele svampe – en himmerigsmundfuld!
Se opskriften her.


Double chocolate-issandwich med ristede nødder
En genial måde at lave dessert på, da det meste kan laves i forvejen, og de kan spises med fingrene. Lækker, snasket nemhed!
Se opskriften her.


Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter