Baileys colada nyhed
SPONSORERET indhold

Baileys har fået en lillebror. Og den smager af pina colada!

Hvis du elsker en iskold pina colada på en varm sommerdag næsten lige så højt som en dejlig blød Baileys til kaffen, så er der gode nyheder i vente. For nu lanceres et nyt skud på stammen i den store likørfamilie, nemlig en Baileys Colada...

Af: Hanne Bang Foto: Presse
06. apr. 2022 | Mad | ALT.dk

Selv betegner producenten den nye likør som et lille stykke ferie på flaske, og selvom der stadig er lang tid til, at sommeren rigtig tager fat, så kan du allerede nu godt skrue op for feriestemningen derhjemme med en iskold Baileys Colada. Cremelikøren er nemlig blandet med den helt rigtige kombination af fed kokosnød og sød ananas.

Du kan drikke en Baileys Colada som den er direkte fra flasken med lidt isterninger, men du kan også vælge at lave en ’rigtig’ pina colada. Det gør du sådan her:

baileys-colada-opskrift.jpg

DET SKAL DU BRUGE:

  • 10 cl Baileys Colada
  • 2 kopper frossen ananas
  • 3 spsk. knust is
  • Finthakket kokosnød

SÅDAN GØR DU:

  1.  Kom knust is i en blender sammen med frossen ananas og Baileys Colada.
  2. Blend, til konsistensen er jævn.
  3. Fugt kanterne på dine cocktailglas, og tryk dem ned i den hakkede kokos, så de fine stykker sætter sig på kanten af glasset.
  4. Hæld din cocktail i glassene, og pynt til sidst med en skive og et blad fra ananassen.

Så skulle sommerstemningen vist være sikret – eneste lille sky på himlen er, at Baileys Colada kun bliver solgt i en begrænset periode, så hvis du vil teste den, er det bare om at komme i sving.

Psssst... Hvis du gerne vil smage, men ikke selv vil ryste cocktailglasset, så kan du svinge forbi Colada pop up-baren i Magasin på Kgs. Nytorv i København i uge 14, 15 og 16 og smage.

Anbefalet til dig