8 gaver til hende, der går op i beauty og personlig pleje

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Beauté Pacifique, By Stær, Beauty Bear, GOSH COPENHAGEN, Cera di Cupra,  PUCA - PURE & CARE, själ skincare & Sophiabeck Beauty.

8 gaver til hende, der går op i beauty og personlig pleje

Bløde pakker er langt fra det eneste, der dur under træet! Se bare her, hvor vi giver inspiration til alt fra skønne dufte til uundværlig makeup og luksuriøs hudpleje.

Er du på julegaver med en vaskeægte beauty-fan? Eller trænger du selv til nye favoritter på badeværelseshylden? De små, hårde pakker kan være de allerbedste under juletræet, hvis blot du ved, hvor du finder de helt rigtige af slagsen. Her er 8 lækre gaveidéer, du kan lade dig inspirere af.

Beauté Pacifique - Vejen til den bedste hudpleje

By Stær - Hårpynt og fine accessories

Beauty Bear - Til hår, hud, negle og tan

GOSH COPENHAGEN - Makeup til alle hudtyper

Cera di Cupra - Ikonisk italiensk hudpleje

PUCA - PURE & CARE - Rum for selvkærlighed

själ skincare - Hudpleje i luksusklassen

Sophiabeck Beauty - Plantebaseret, håndlavet og økologisk

Vejen til den bedste hudpleje

Mangler du årets bedste julegave? Find lækker hudpleje, fugtende favoritter, eksklusive gaveæsker og forkælelse til ansigt og krop hos det danske skønhedsbrand Beauté Pacifique, som både skønhedseksperter og hudlæger sværger til.

Alle brandets produkter er skabt med øje på effekt og dokumentation, og sortimentet byder på noget for enhver alder og hudtype.

Hårpynt og fine accessories

By Stær er et dansk accessories-brand, som forhandler alt, hvad hjertet begærer inden for hårpynt, smykker, tøj og tasker til kvinder og børn.

Brandets univers favner bredt og indeholder alt fra enkle basisstyles, der passer perfekt til hverdagslooket, til glimmer, glitter og masser af farver, når der skal gøres lidt ekstra. Produkterne er designet ud fra tidens trends og kan mixes og matches alt efter sæson og ønsket look.

Hop ind på By Stær's Instagram, og få masser af inspiration!

Til hår, hud, negle og tan

Beauty Bear laver gummies og tabletter til hår, hud negle og tan og er en del af det anerkendte Berthelsen Naturprodukter, som har udviklet kosttilskud i mere end 40 år.

Beauty Bear’s filosofi er at levere tårnhøj kvalitet. Derfor opdaterer de løbende deres produkter, så de til enhver tid bygger på den nyeste forskning – altid med 100% naturlige ingredienser, 100% vegansk og uden kunstige tilsætninger!

Blandt brandets nyeste tilføjelser til sortimentet er også det lækre rollersæt med GuaSha. Se rollersættet og meget mere på www.beautybear.dk

Makeup til alle hudtyper

GOSH COPENHAGEN er et dansk familieejet skønhedsbrand med både hovedsæde og produktion i Danmark.

Brandet har i flere år fokuseret på at tilbyde et stort udvalg af makeup til sensitiv hud ved at styre udenom parfume og certificere med Allergy Certified - så allergikere også kan føle sig sikre, når de bruger produkterne. Med andre ord går du ikke galt i byen med en julegave fra GOSH, uanset hvem den heldige modtager er!

Du kan se GOSH’s store udvalg her eller finde inspiration på deres Instagram-profil.

Ikonisk italiensk hudpleje

Cera di Cupra er et italiensk hudplejebrand fra den farmaceutiske familievirksomhed Dott Ciccarelli, som i år kan fejre hele 200-års jubilæum.

Brandet anses som et apotekerbrand og er kendt for at skabe produkter af allerhøjeste kvalitet. Trods det høje niveau er det dog samtidig også Cera di Cupra’s kerneværdi, at priserne altid skal være overkommelige.

En absolut produktklassiker er dag- & natcremen ”Rosa”, der gennem årene også har fundet vej til royale beautyskabe. I 1965 modtog Ciccarelli et brev fra Hendes Højhed Prinsesse af Belgien, den italienskfødte Paola, hvori prinsessens sekretær bad om at få tilsendt ti tuber ”Rosa” straks.

CERA di CUPRA’s produkter er velegnet til kvinder i alle aldre.

Rum for selvkærlighed

Hudplejeprodukterne fra PUCA - PURE & CARE er den perfekte forkælelse til en, du har kær – og så endda til en overkommelig pris. Serien er nemlig skabt særligt til forbrugeren, som værdsætter kvalitet, men ikke vil betale dyre domme for hudpleje.

For at skabe effektive produkter kombinerer brandet natur og videnskab. Det ses blandt andet i deres Retinol Vitamin A-serie, der er bygget op omkring effektive ingredienser, som på én og samme tid fugter, forstærker, reparerer og opstrammer huden.

PUCA - PURE & CARE-produkterne afhjælper hududfordringer og skaber rum for selvkærlighed. Find dem i din nærmeste NORMAL.

Hudpleje i luksusklassen

själ skincare er en luksus antiage-hudplejeserie, der bygger bro mellem gammel østlig medicin og det nyeste inden for vestlig bioteknologi. Hvert eneste af brandets produkter tilfører huden energi gennem mineraler, vitaminer og ædelstene og giver øjeblikkeligt resultater.

Sortimentet bestående af själ skincares ni berømte produkter kan benyttes af alle hudtyper, aldre og køn. Prøv fx bestseller-øjencremen Orbe, som reducerer rynker og forebygger sorte rande og poser under øjnene.

Få inspiration til alt fra adventsgaver til julegaver i luksusklassen på www.skindeep.dk, hvor der lige nu er mange penge at spare. Tilbuddene gælder indtil 17. december 2021.

Plantebaseret, håndlavet og økologisk

Sophiabeck Beauty er et up-coming skønhedsbrand med fokus på høj kvalitet til fornuftige priser. Inspirationen til produkterne kommer fra naturen og kunderne, og alt er håndlavet, plantebaseret og uden skadelige kemikalier.

Udover det faste sortiment er det også muligt at få personlige produkter, hvis du har specifikke behov eller eksempelvis ønsker personlige etiketter til et specifikt event.

Forkæl dig selv med lækre, eco-friendly produkter til hudpleje, hjem og kæledyr fra Sophiabeck Beauty, eller forær dem til en, du holder af - det er luksusselvforkælelse til en pris, alle kan være med på.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje, Jul, Julegaver og Gaver til hende