Crocs og Christopher Kane samarbejder om sko
SPONSORERET indhold

Verdens grimmeste sko får opgradering

"Jeg arbejder altid med det uventede og forsøger, at transformere hverdagsting om til eftertragtet luksus," siger designeren, der står bag.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Giphy
14. sep. 2017 | Mode | Eurowoman

Vi har allerede berettet om, at Crocs – skoen, der er blandt de mest udskældte, nu er blevet noget af det smarteste. Det kom som en overraskelse for os alle, men samtidig var designeren bag også ham, der gjorde badesandalen smart i 2012. Han hedder Christopher Kane, er kendt for at være en af Londons mest eksperimenterende designere, og han fejrer i år sit 10 års jubilæum.

LÆS OGSÅ: Du vil elske denne buks, der er sæsonens smarteste

Det var første gang i september 2016, under fremvisningen af Christopher Kanes forårs- og sommerkollektikon 2017, at vi så den upopulære, men utroligt velsælgende gummisandal på catwalken. Her var den pyntet med ædelsten, som glimtede, når modellerne indtog podiet.

I februar 2017, under fremvisningen af hans efterårs- og vinterkollektion 2017, kom de i rampelyset, men denne gang foret med mink og ellers efterladt til deres naturlige udseende.

Crocs med mink fra Christopher Kane til 3.700 kr.

Nu sker det så igen. Christopher Kane og Crocs er gået sammen om en officiel kollektion, der netop er landet i butikkerne og består af 4 forskellige farvekombinationer – alle i tigerprint og med en påsat kvast og metalliske blomster.

Crocs fra samarbejdet mellem Christopher Kane og Crocs til 520 kr.

Skoene koster 520 kr., hvilket er det dobbelte af de normale Crocs-priser, men en tiendedel af, hvad de upopulære træsko koster, hvis de køber dem direkte fra Christopher Kane. Hold øje med din lokale Crocs-forhandler. Måske de er kommet dér?

Anbefalet til dig