Beauty Crush på Lotte Barnholts
SPONSORERET indhold

”Den giver den flotteste glød og kan gøre selv de tørreste, hvide ben pæne igen”

Lotte Barnholdt er grundlægger af webshoppen Barnholdts.com, der har de lækreste og nøje udvalgte mærker såsom økologiske hårprodukter fra Less is More, luksuriøse hudplejeprodukter fra Gaelle Organic og den ikoniske og håndlavede Mason Peason hårbørste. Vi har fået et indblik i hendes inspirerende skønhedsrutiner, hvor hun løfter sløret for sit ultimative all-around produkt samt vidunderproduktet, der sikrer hende en skøn nattesøvn.

Foto: Lotte Barnholdts
04. okt. 2016 | Mode | Eurowoman

Hvilke hårprodukter bruger du?
- Hårets sundhed starter indefra, og jeg indtager derfor et kosttilskud fra Beauty Chef, som styrker hud, hår og negle. Hver aften inden sengetid børster jeg mit hår med min Mason Pearson for at skabe blodcirkulation i hovedbunden, da det er blodet som nærer hårroden og skaber et stærkt hårstrå.

LÆS OGSÅ: En fuld barbering af ansigtet har flere fordele, end du tror

Børste fra Mason Pearson 

Min absolut yndlingsshampoo er Cajeput Shampoo, da den er let, dufter skønt og ikke tynger mit fine hår. Den mild og forstyrrer ikke den naturlige fedtbalance, så jeg bruger den hver dag. Herefter bruger jeg Lindengloss Conditioner i spidserne, vasker det ud og frotterer forsigtigt mit våde hår. I mit håndklædetørre hår fordeler jeg Lavender Smooth Balm, som er en leave-in conditioner, der dufter himmelsk. Jeg føntørrer aldrig mit hår, men hopper oftest afsted på cykel med vådt hår, og først når jeg er på kontoret, smutter jeg ind vores salon, Studio Cim Mahony, og snupper lidt Limesoufflé og krammer det i mine tørre krøller, så samler de sig og får meget fylde.

Cajeput Pure Balance Shampoo fra Less Is More

Alle produkterne er fra Less is More, og jeg elsker dem, da de hver især har deres egen aromaterapeutiske virkning, som påvirker mit humør og velbefindende og giver en god start på dagen.

LÆS OGSÅ: 6 skønhedstendenser du bør kende dette efterår

Hvilke kropsprodukter bruger du?
- En gang om ugen bruger jeg en Detox Oil Scrub fra Susanne Kaufmann og efter hvert bad smører jeg mig ind i den luksuriøse body creme fra Gaelle Organic, som nærmest er en slags blanding af en traditionel creme og en olie, den giver den flotteste glød og kan gøre selv de tørreste hvide ben pæne igen. Derudover bruger jeg en aluminium fri deodorant fra Soapwalla, som holder mig velduftende resten af dagen.

Deodorant fra Soapwalla

Hvordan forkæler du dig selv på skønhedsfronten?
- Jeg elsker at have fine velplejede fødder, og derfor giver jeg ofte mig selv en himmelsk fodbehandling hos Sofie, som er den sødeste og dygtige fodterapeut i Store Kongensgade. Der får jeg et skønt fodbad med æteriske olier derefter den klassiske behandling og til sidst en afslappende massage af både mine underben og fødder – Sofie fra God fodterapi giver mig luksusfødder og er det sandal tid, tager jeg min egen neglelak med fra Intensae, og så giver hun tåneglene en flot kulør.

Hvilken duft bruger du og hvorfor?
- I de sidste 8 år har jeg nogle dage sværget til Frederic Mallé's Bigarade Concentree, som er frisk og helt enestående, mens jeg andre dage blot dapper lidt Rosenserum fra Less is More på halsen. Rosenserum er mit all-round produkt, og den løfter mit humør flere frekvenser og er en naturlig healer for både sjæl og krop.

Hvordan er din makeup-rutine?
- Min make-up rutine er helt enkel, da jeg personligt foretrækker et sundt naturlig udseende, hvor der i stedet er fokus på en velplejet hud og ikke en tung make-up. Men selvfølgelig skal der jo lidt til at se frisk og naturlig ud, så jeg bruger min yndlingsfoundation fra Kirsten Kjær Weis primært under øjnene og på andre trængende områder i ansigtet. Derefter bruger jeg en bronzer og en mascara også fra Kjær Weis plus en øko lip balm – ofte med en lille farve i – that's it!

LÆS OGSÅ: Vilde krystallæber har overtaget Instagram

Hvordan er din beauty-rutine?
- Når min hud virkelig ser træt ud, så laver jeg mit eget lille hjemmespa og finder Gaelle Kennedy's signature treatment frem og alle mine yndlingshudplejeprodukter fra hendes økologiske luksusserie Gaelle Organic.
Jeg starter med at rense min hud for make-up og dagens snavs med Balm Superieure, der er en velduftende olie, som jeg masserer ind i huden og fjerner med en varm vaskeklud. Så eksfolierer jeg hele mit ansigt med Exfoliant Superieuré, der er et mix af pink salt og de mest fantastiske olier og skrubben sidde på i 20 minutters tid. Den " buffer" nærmest min hud op. Så lægger jeg lermasken Masque Superieuré, der er fyldt med mineraler, lader den sidde i en halv times tid og fjerner den med en kold vaskeklud. Derefter lukker jeg porerne igen med Toner Superieuré, som jeg tager på en vatrondel og forsigtigt presser mod mit ansigt, så min hud nærmest "drikker" produktet og nyder godt af blomstervandet og æbleeddiken i toneren. Toneren har jeg altid stående i køleskabet – så har den dobbelt virkning. Dernæst kommer jeg et fint lag af Serum Superieure i hele ansigtet, lader det suge ind og slutter af med mit favoritprodukt Creme Superieure, og så er det godnat!

Balm Superieure fra Gaelle Organic

Min morgenrutine er koldt vand i ansigtet, efterfulgt af toneren, lidt serum under øjnene for at lysne de mørke skygger og dernæst Creme Superieure.

Dit ultimative skønhedstip?
- Hver morgen drikker jeg to store glas med tempereret lunken vand og citronsaft og resten af dagen følger min brk vandflaske med mig, hvor end jeg går. Om natten sover jeg med en lavendel-sovemaske fra Holistic Silk. Lavendelen beroliger mig og størrelsen på masken gør, at den lukker alt lys ude og derfor giver den en tung og dejlig søvn.

Vandflaske fra bkr

Alverdens lækre cremer og skønhedsprodukter har meget lidt effekt, hvis man ikke sørger for at grundstenen i ens skønhedsrutine er opfyldt. Så i hverdagene er det vigtigste for mig på skønhedsfronten at sørge for at få nok vand, søvn og sund mad... og allervigtigst hyggestunder med min familie – det gør mig glad, og jeg tror på, at glæde udstråler den ultimative skønhed.

LÆS OGSÅ: De tre største myter om barbering

LÆS OGSÅ: 8 tips til lækkert hår

LÆS OGSÅ: 6 skønhedstips til efteråret