Aerin Lauder
SPONSORERET indhold

Estée Lauder-arving: “Jeg elsker dette hotel i Paris”

Estée Lauder-arvingen, Aerin Lauder, står bag sin egen linje af skønhedsprodukter og parfumer, der netop er lanceret i Danmark. Hun elsker gåture i Central Park og planlægger at tilbringe sommeren i sine huse i Aspen og The Hamptons, hvor dagene går med hiking, picnics og ture til stranden.

Af: Bea Fagerholt og Camilla Larsson
15. jun. 2017 | Mode | Eurowoman

La Mamounia, Marrakech

– Et af de mest fantastiske hoteller i verden, designet af arkitekten Jacques Garcia. Hotellet er udført i ægte marokkansk stil, og for at besøge deres restaurant Le Marocain skal man gennem de smukke haver. Omgivelserne er magiske med dæmpet lys, stærke farver og rød velour, og de laver den mest udsøgte couscous med lam. Den aften, vi var der, kom der lokale musikere forbi, som min far bestilte til at spille og synge den arabiske vise Moustafa, en sang min farfar elskede.
Mamounia.com

“Et af de mest fantastiske hoteller i verden.” La Mamounia i Marrakech.

The Ritz, Paris

– Mit favorithotel i Paris. Jeg elsker hotellets historie, elegancen og den luksuriøse stil.
Ritzparis.com

Når turen går til Paris, tjekker Aerin ind på byens historiske hotel, The Ritz

FS Henemader Antiques, Palm Beach

– Butikken byder på det bedste inden for antikviteter, vintage-accessories og smukke muslingeskaller. Du kan bl.a. finde håndlavede lamper af koraller, som er helt fantastiske, og farvede søpindsvin.
Fshenemaderantiques.com

Er du til vintage og antikke fund, er FS Henemader Antiques i Palm Beach stedet

LÆS OGSÅ: Ida Wohlert: “Jeg tabte mit hjerte til heste og det her sted, da jeg var helt lille”

The Neue Galerie, New York

– Galleriet har en skøn samling af østrigsk og tysk kunst samt en af byens bedste cafeer. Jeg har svært ved at modstå deres varme chokolade og apfelstrudel.
Neuegalerie.org

Neue Galerie i New York byder både på kunst og kage

Central Park, New York

– Byens største have. Jeg elsker at trække stikket fra min travle hverdag og gå en tur i Central Park, om ikke længere, så bare i et par minutter. Der findes intet mere forfriskende og fredeligt end en gåtur i den friske luft. Jeg hører aldrig musik, når jeg går. Jeg kan godt lide bare at lade tankerne flyde og blive inspireret af mine omgivelser.
Centralparknyc.org

Få stilen

Taske, Truss, 1.300 kr. Badedragt, Eres, 1.800 kr.

– Jeg elsker denne duft om sommeren. Kombinationen af kaprifol og grapefrugt giver dig følelsen af at være ved havet med solen i ansigtet og den kølige, salte havbrise blæsende igennem dit hår.
Mediterranean Honeysuckle, edp 50 ml, Aerin, 820 kr. 

Anbefalet til dig