Iværksætter Josephine Bredsted
SPONSORERET indhold

Josephine Bredsted: "På den måde har jeg fået bugt med min hormonelle akne"

Mange travle år fik Josephine Bredsted til at stoppe op og tænke. I dag fokuserer hun sin tid på spiritualitet, kærlighed og sellerijuice.

Af: Julie Bruun Lund Foto: Dennis Morton
11. mar. 2020 | Mode | Eurowoman

Josephine Bredsted (@josephinebredsted), 30, er selvstændig i Bredsted Relations og stifter af livsstilssitet Legue. Hun tørbørster sit ansigt og forkæler kroppen med kærlighed, sellerijuice og en personlig træner.

Morgenrutinen

“Jeg starter min morgen med at tørbørste mit ansigt. Karmamejus Renew Face Brush  sætter gang i blodcirkulationen og vækker mit ansigt – og mig. Afhængigt af mit humør tager jeg et koldt eller varmt bad, hvor jeg renser mit ansigt med en sort Konjac-sponge og Trilogys Cream Cleanser. Efter badet smører jeg mit ansigt med Glossiers Priming Moisturizer Rich, efterfulgt af Avènes Anti-aging Suncare SPF 50. Jeg får lavet ansigtsbehandlinger af Helle Kjær, der har Helle Kjær Wellness og er den dygtigste ansigtsbehandler, jeg kender. Hun ved, hvad min hud har brug for.”

Aftenrutinen

“Om aftenen vasker jeg mit ansigt med varmt vand og Trilogys Cream Cleanser. Den fjerner alt – også min makeup. Herefter fordeler jeg Biologique Recherches Lotion P50 på en vatrondel og dupper den på mit ansigt, inden jeg påfører Glossiers Super Bounce Serum og deres Priming Moisturizer Rich. Skal jeg forkæle mig selv, lægger jeg en maske – enten Lings Ginseng Therapy Moisture Mask eller Glossiers Mega Greens Galaxy Pack.”

LÆS OGSÅ: Karla Alajdi Neitzel har fundet produktet, der gør hendes vipper længere, tykkere og mørkere

Makeuppen

“Jeg starter altid med Clarins Skin Illusion Foundation SPF 15 (sponsoreret link), som jeg påfører med fingrene for at få den til at blende ind i huden. Så bruger jeg MACs PRO Conceal and Correct Palette til at dække mørke rande og urenheder. Jeg farver mine vipper selv hver anden måned, og en sjælden gang imellem mine bryn, som ellers farves og fikseres med Tromborgs Brow Fix i mørkebrun. Jeg bruger Tromborgs Baked Mineral Highlight på den øverste del af øjnene, lige under brynene, og deres Baked Mineral Bronze på øjenlågene. På kinderne bruger jeg Glossiers Cloud Paint i farven Storm, og på læberne MACs Love Me Lipstick i farven Mon Coeur. Skal jeg ud, får læberne lidt ekstra farve og lipliner.”

Kroppen

“Jeg tager mig meget af min krop og går ikke ned på selvpleje. Til hverdag tørbørster jeg den med en hamphandske om morgenen, inden jeg går i bad. Herefter smører jeg den ind i Ecookings Multi Olie (sponsoreret link), som jeg blander med et par dråber af Urtegaardens Lavendelolie. Den største luksus, jeg giver min krop, er min personlige træner, Kasper Sandvad. Han har lært mig så meget om styrke og mobilitet. Jeg drikker friskpresset sellerijuice hver morgen på tom mave, og tager vitaminpiller som tumeric, magnesium, Mood Formula og 15 Day Cleanse fra Vitaviva samt mælkesyrebakterierne VitaBiotic fra Novo Vita. Det har gjort en kæmpe forskel for min fordøjelse, så jeg ikke ophober affaldsstoffer i kroppen. På den måde har jeg fået bugt med min hormonelle akne.”

Duften

Byredos Slow Dance. Jeg har altid været draget af herredufte, og den er det perfekte miks mellem en maskulin og feminin duft.”

Håret

“Jeg bruger Davines’ OI shampoo- og balsamserie (sponsoreret). Den fungerer godt for mit hår og gør det både rent og blødt. Jeg vasker kun mit hår en-to gange om ugen, og derfor skrubber jeg min hovedbund grundigt en gang om måneden med Davines’ Solu Sea Salt Scrub Cleanser. Den eksfolierer hovedbunden grundigt, og det er vigtigt, når du bruger tørshampoo dagligt.”

LÆS OGSÅ: Sådan skal dit hår sidde i 2020

Favoritten

Tromborgs Baked Mineral Bronze og Lip Balm og læbestifter fra MAC.Noget andet, der fungerer virkelig godt i tasken, er Urtegaardens Pebermyntedråber, som er meget bedre end tyggegummi.”

Velvære

“Velvære får jeg gennem meditation, hvor jeg tømmer mig selv for alt det negative, så der er plads til en masse kærlighed. Jeg forstår godt, det kan være svært at finde tiden, når du har børn eller en travl hverdag, men for mig er det en vigtig prioritering at meditere dagligt og trække vejret dybt. Om det er fem minutter eller en time, er underordnet.”

Anbefalet til dig