Tørshampoo guide
Foto: All Over Press Det er slet ikke så svært at få hår som de franske kvinder. Tørshampoo er svaret!

Guide til tørshampoo

Sådan bruger du din tørshampoo

Batiste, Klorane og Kevin Murphy er vores favoritter, når det kommer til vidunderproduktet - men hvordan bruger man tørshampoo helt korrekt?

Selv de bedste produkter kan fejle, hvis du bruger dem forkert, og især tørshampooen kan være tricky. Her er guiden til, hvordan du bruger den korrekt.

I korte træk er tørshampooen er en volumengivende pudderspray, der suger overskydende fedt fra hovedbunden og som samtidig giver håret en frisk duft.

LÆS MERE: “Selv om min mor er en hårdhudet kvinde, fortjener hun at blive forkælet”

Sådan bruger du tørshampoo

  1. I første omgang er det vigtigt at pointere, at du skal bruge din tørshampoo i tørt hår.
  2. Lav en hurtig inddeling af håret og spray derefter din tørshampoo ned i hårrødderne med en afstand på omkring 20 cm.
  3. Derefter skal produktet arbejdes godt ind i håret, så du undgår plamager af hvidt pudder i din hovedbund. Det er vigtigt at produktet nu bliver fordelt i håret og derfor skal du rede hele håret igennem. Du kan også gøre det ved hjælp af den kolde luft fra en føntørrer eller ved at frottere håret med et rent og tørt håndklæde.
  4. En sidste vigtig ting at nævne er, at du skal bruge din tørshampoo i tide, så håret ikke når at fedte alt for meget til, inden du giver dig i kast med tørshampooen – hvis du gør det i tide, bliver resultatet meget bedre.

De 3 bedste tørshampoo

Doo.Over Dry Powder, Kevin Murphy (sponsoreret), 199 kr.: Tørshampooen fra Kevin Murphy tilfører håret volumen og hold, der gør det muligt at forme en frisure samtidig med, at den efterlader en mat finish.

Batiste Dry Shampoo Blush, Batiste (sponsoreret), 39 kr.: Denne tørshampoo har en afrensende effekt og så tilfører den håret tekstur og let volumen samt efterlader det med en dejlig sød duft af blomster.

Klorane Dry Shampoo, Klorane, 109 kr.: Tørshampooen fra Klorane er i stand til at give dig følelsen af nyvasket hår samtidig med, at den tilfører både hold og struktur til håret.

LÆS OGSÅ: Se, hvordan du let liver din trætte vinterhud op

LÆS OGSÅ: Makeuptendensen du skal kende lige nu

LÆS OGSÅ: Sådan ved du, om kort hår vil klæde dig

Se, hvad vi ellers skriver om: Hår, Makeup og Skønhed