Lækre kaffekugler
Mangler du noget lækkert til årets konfektfad, bør du prøve disse chokoladekugler med smag af kaffe.
6 personer
Personer:6
Total:2 timer og 15 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 100 g mørk chokolade, 70 %
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk. instant kaffe
- 1 spsk. smør
- 50 g Ruby chokolade-
- knapper
- 3 spsk. rosa perler
- (krymmel)
Fremgangsmåde
- Hak chokoladen groft. Kog fløden med instant kaffe. Tag gryden af blusset, og smelt chokoladen i den varme fløde under omrøring. Når chokoladen er smeltet, røres smør i.
- Sæt chokoladecremen til afkøling i 2-3 timer, eller til den er smørbar.
- Kugl massen med en ske, form dem til små kugler, og tryk dem flade med bagsiden af en ske.
- Smelt Ruby chokolade over vandbad.
- Giv trøffelkuglerne et mønster med den smeltede chokolade, og pynt med