Mathilde Gøhler

Foto: Frederik Lentz Andersen Mathilde Gøhler.

Tøj, sko og tasker på budget

14 budgetfund, der ligner en million, og hvordan du skal bruge dem

Vi har fundet 14 fine budgetfund, der ligner en million, men koster mindre end en tiendedel. Find dem her og se, hvordan du skal bruge dem.

Har du også de smukke luksussager på ønskelisten, men ikke budgettet til at investere i dem? Og hvad stiller man op, når garderoben trænger til nyt liv, men bankkontoen trænger til ro? Man kommer til os.

LÆS OGSÅ: 40 varme vinterjakker, der vil gøre din vinter sjovere

Med et par små justeringer og kompromisser kan du nemlig få luksuslooket, på budget.

billigt tøj

Skjortebluse, Mango, 300 kr.

’Busserønne’ lyder om muligt som noget utroligt gammeldags, og ikke som noget, du vil iklæde dig lige umiddelbart, men den kendes også som en skjortebluse og er en evig klassiker. Den holder altid, hvis du sætter den sammen med en A-formet lædernederdel eller et par løse jeans.

billigt tøj

Armbånd i sterling sølv, Thomas Sabo hos Boozt.com, 540 kr.

Et stilfuldt armbånd har altid sin berettigelse. Bær det med andre armbånd i samme stil, eller lad det stå helt alene.

billigt tøj

Jeans, Weekday, 400 kr.

Ty til et par klassiske løse jeans, hvis slidstærke bomuldsstof stadig hitter – især hvis du sætter dem sammen med en hvid herreskjorte og løst hår! Denne sæsones farverige udgave er ekstra eftertragtet for tiden og også sej med grov strik og støvler.

billigt tøj

Strømper, COS, 150 kr.

En fin strømpe i kashmir er både praktisk, rart og ikke mindst pænt. Hvis du ikke er til sneakers, er det også en fin detalje i en sandal eller høj stilet.

billigt tøj

Kjole, Zara, 450 kr.

Når Jacquemus beslutter, at spaghettistropper og rynkedetaljer hitter, følger vi alle trop. Kjolen gør sig godt med en lang herrefrakke, cool ankelstrømper og sneakers, men er mindst ligeså fin med et par stiletter.

billigt tøj

Dunjakke, Uniqlo, 450 kr.

Den er uundværlig i en nordisk garderobe. Heldigvis kan dunjakken styles cool og lækkert, så glem alt om gummistøvler og fodformet skomode. Brug den lille jakke som cardigan, når den ikke er nok som overtøj.

billigt tøj

Ankelstøvle i skind, Zara, 700 kr.

Du må ikke blive skræmt af hverken dens højde eller hvide farve. Støvletter som disse hitter, og vi har set dem på gaden under modeuger verden over. Hvem ved? Det kan jo være, de bliver dine nye favoritter. Brug dem med et par uldne herrebukser og grove strømpr, eller som ekstra højde under den lange kjole!

billigt tøj

Uld- og kashmirtop, H&M, 350 kr.

Den virker såre simpel, og er det egentlig også, men tyynde stropper og det fint strikkede kashmir giver trøjen noget eksklusivt. Brug den til alt fra en kort nederdel til lange løse herrebukser og dine favoritjeans.

billigt tøj

Taske, Mango, 300 kr.

Investér i en taske, som kan klare lidt af hvert – og som ikke er alt for dyr. En taske med sjove detaljer pifter med det samme dit sæt op og giver et flot modspil til den neutrale stil, vi skandinaver elsker.

billigt tøj

Rullekravestrik, Uniqlo, 600 kr.

Med en kashmirstrik med rullekrave inderst skyder du genvej til det hypede franske minimalistiske look, som designeren Phoebe Philo står i spidsen for. Du ved, at du kommer til at elske den både på de lange aftener og på en kold morgen.

billigt tøj

Uldbukser, Uniqlo U, 450 kr.

Her er et par bukser, der rammer en god blanding af det hele og har noget let og elegant over sig. Brug dem med en strik og sneakers eller en elegant top, nogle flade sko til fest og suppler gerne med andre typer print – f.eks. fra dyreriget.

billigt tøj

Øreringe, Glitter, 150 kr.

Et par alsidige øreringe, som kan bruges til hverdag og til fest, er nok de fleste kvinders foretrukne smykke. De giver lige det ekstra touch til looket og opgraderer hele dit outfit på få sekunder.

billigt tøj

Skjortekjole i silke, Arket, 1.100 600 kr.

Alt efter om du bruger den helt åben som skjorter, knapper den helt og bruger den som kjole eller om du tilsætter et par herrebukser, kan du skabe så mange forskellige looks, at den endelige ’cost per wear’-pris kommer så langt ned, at det næsten er gratis.

billigt tøj

Hårspænde, Pico, 80 kr.

Hvis du følger med på Instagram og har kigget på hårinspiration, er du med garanti stødt på de fine hårspænder i alverdens former, farver og materialer. De kan være lidt pebrede, og hvis du er bange for at tabe dem eller bare vil prøve det af, er dette spænde en god start. Brug det, hvor end du vil og til ethvert arrangement.

God fornøjelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Trends og Bukser