Kosttilskud
SPONSORERET indhold

Stor guide til vitaminer og mineraler: Stærk immunforsvar og sund fordøjelse

En sund og varieret kost er et must for, at du kan holde kroppen sund og stærk. Derudover kan du supplere med kosttilskud, hvis du vil sikre dig, at du får de rigtige vitaminer og mineraler – uanset om du vil styrke helbredet eller booste huden.

Af:: Redaktionen Foto: Getty
28. okt. 2020 | Sundhed | ALT.dk

active-immune.jpg

Boost dit immunforsvar

Vores immunsystem er kroppens forsvar mod fremmede mikroorganismer. Active Immune™ er en tablet baseret på hyldebær, birkebark og humle. Hyldebær hjælper med at støtte kroppens immunsystem og forsvar. Derudover indeholder hyldebær antioxidanter, som hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Tabletten indeholder desuden vitamin D som bidrager til et normalt fungerende immunsystem.

Active Immune, New Nordic, 30 tabletter, 225 kr.

puori-multivitamin.jpg

Multipillen

Puori x Green Kitchen Stories er en serie af kosttilskud udviklet specielt til at understøtte en plantebaseret kost. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser med høj optagelighed og med fokus på kvalitet. Denne multivitamin og mineral kompleks er med letoptagelige vitaminer og mineraler baseret på naturlige ingredienser.

Puori x Green Kitchen Stories, Multi Vitamin & Mineraler hos Helsebixen.dk, 60 kapsler, 225 kr.

oslo-skin-lab.jpg

Kollagen-tilskud

Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen, men fra 25-års alderen falder kollagenniveauet i kroppen ca. 1-2 % om året, hvilket betyder, at elasticiteten i huden mindskes. Ved at indtage kollagen hjælpes kroppen til at modvirke hudens naturlige aldringsproces. Kollagen-pulveret bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker

The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab, fire uges forbrug, 498 kr.

duolac.jpg

Glade tarme

En sund tarmflora er en vigtig del af vores immunforsvar og for at vi har et godt helbred. Duolac Mikrobiom+ 12 er med i alt 20 mia. mælkesyrebakterier designet til at styrke hele vores mikrobiom og tarmmikrobiota – det vi i daglig tale også kender som tarmflora - optimalt. Derudover indeholder Duolac Mikrobiom+ 12 også 100 pct. af den daglige anbefalede tilførsel af B1-, B2- og B6-vitamin samt 15 pct. af den daglige anbefalede tilførsel af C-vitamin.
Duolac Mikrobiom+ 12, Duolac hos Apopro.dk, 30 kapsler, 199 kr.

vitavivaclear.jpg

Farvel til problemhud

VITACLEAR er udviklet til en problematisk og uren hud. Det er en kombination af essentielle vitaminer og mineraler, gurkemeje, antioxidanter, plejende planter og omega 3, som har til formål at støtte og berolige irriteret hud. Vitamin A, B3, B8, C og E støtter op om en normal og balanceret hud. Zink og Magnesium er kendt for deres støttende og beroligende effekt på huden og kroppen.

Vitaclear fra Vitaviva, 30 dages forbrug, 599 kr.

dvitamin-matasny.jpg

Solskinsvitaminet

D-Vitamin bliver dannet i huden, når den bliver udsat for solens stråler. Specielt i vinterperioden har de fleste derfor et for lavt indhold i kroppen. Det kan bl.a. medføre en øget risiko for en række sygdomme bl.a. en lav modstandskraft mod infektioner som fx influenza, da mangel på D3-vitamin svækker immunforsvaret. 

D-vitamin fra Matas, 180 tabletter, 65 kr.

biozym-magnesium.jpg

Sov godt

Magnesium er et af de vigtigste mineraler, da det indgår i alle cellerne i din krop. Helt overordnet har magnesium en række positive og gode egenskaber, især for aktive mennesker og til dig der mangler energi. Det er rigtig vigtigt for kroppen, både i forhold til vores muskelopbygning, energiproduktion og nervesystemet. Magnesium bidrager til at reducere træthed, afhjælpe kramper under træning, forbedre din restitution efter træning og give dig en bedre søvn.

Magnesium, Biozym hos Med24, 300 kapsler, 210 kr. (sponsoreret)

vita-nails.jpg

 

Glansfuldt hår & stærke negle

Med et højt indhold af Biotin (5000 mcg) og en nøje sammensætning af Folinsyre og vitaminerne B6, B12 og A, C, D og E giver VitaYummy dit hår og dine negle den bedste næring. 

Hair & Nails, VitaYummy, 60 stk, 139 kr. 

møllers-tran.jpg

Styrk hjerne & hjerte

Møllers Trankapsler er fremstillet af bæredygtig, vildtfanget, norsk torsk. Kapslerne er en kilde til de gode omega-3-fedtsyrer DHA og EPA samt vitamin A og D, der bidrager til immunforsvaret. vedligeholdelse af en normal hjernefunktion samt en normal hjertefunktion. Vitamin A og D bidrager også til immunforsvarets normale funktion.

Møllers Tran hos Matas.dk, 150 kaplser, 115 kr.

livol-mælkesyre.jpg

Mælkesyrebakterier 

Mælkesyrebakterier er en stor gruppe bakterier, der naturligt findes i vores tarm og er en del af vores mikrobiota. I Livol Mælkesyrebakterier kombineres tre omhyggeligt udvalgte
mælkesyrebakteriestammer med C-vitamin og zink. C-vitamin og zink bidrager til
immunforsvarets normale funktion.

Mælkesyrebakterier fra Livol, 30 stk., 150 kr.

zenta4.jpg

Skræddersyet

Nu kan du ogs skræddersydine kosttilskud til ens egne unikke behov. Det foregår ved, at man tager en test på nettet på f.eks, Zentabox.dk, hvor en algoritme, udarbejdet af bl.a. diætisker, farmaceuter og læger, kan regne sig frem til hvad du præcist har brug for af vitaminer og mineraler. Hver 4. modtager du en pakke med 28 skræddersyede dagsdoser. 

Zentabox hos Zentanox.dk, dosis til 28 dage, fra 40 kr.

naturdrogeriet.jpg

Mindsker træthed

B12-vitamin har en række funktioner. Vitaminet bidrager bl.a. til at mindske træthed og udmattelse, et normalt energistofskifte og immunsystemets normale funktion. Sprayen er sødet med xylitol, som er et naturligt sødemiddel, og derudover er den både glutenfri og velegnet til veganere.

B12 vitamin spray fra Naturdrogeriet, 25 ml, 180 kr.

longo4.jpg

Sund fordøjelse

Ingefær er kendt for dens gode smag og egenskaber som bl.a. at kunne lette oppustet mave og diarré samt booste immunforsvaret. Med dette kosttilskud kan du skyde genvej til rodens gode effekt.

LongoIngefær, LongoVital hos Apopro.dk, 180 tabletter, 80 kr.

unikalk4.jpg

Stærke knogler

Vi ved, at kalk er vigtigt for vores knogler, når vi er børn, og kroppen vokser. Men kalk er faktisk vigtigt hele livet igennem. Knoglevæv er nemlig levende, og det udskiftes i løbet af hele livet. Når vi er 25-30 år, er knoglemassen højest, og herefter taber vi langsomt mere knoglemasse, end vi producerer, og det er derfor vigtigt at huske at få nok kalk – hele livet igennem. Unikalk Forte indeholder også D-vitamin, der bidrager til optagelsen af calcium.

Unikalk Forte, Unikalk hos Med24.dk, 180 stk., 105 kr. (sponsoreret)

lactocare4.jpg

Kysseklar

Mange danskere oplever at have dårlig ånde og/eller tandkødsproblemer, som kan give store gener
i hverdagen. Undersøgelser viser, at vi holder os på afstand af andre mennesker eller undgår at give
kæresten et kys, hvis vi føler, at vi har dårlig ånde. Men en sugetablet med mælkesyrebakterier, zink
og C-vitamin styrker den naturlige bakterieflora i munden og modvirker dårlig ånde.

Lactocare Teeth, Lactocare hos apotekeren.dk, 30 stk, 130 kr.