Mascha Vang: Jeg har den altid med på farten, for så undgår jeg det usunde

Foto: Privat Mascha Vang om sundhed.

Mascha Vang: Jeg har den altid med på farten, for så undgår jeg det usunde

Mascha Vang glæder sig sjældent til træning og fylder sig primært med grøntsager forat undgå at blive oppustet og få migræne. Heldigvis er bonussen ved hendes overvejende sunde livsstil stor: Det giver hende nemlig både flere grin og mere glæde.

Hvordan holder du dig i form?

"Jeg holder mig i form ved at træne regelmæssigt og spise nogenlunde fornuftigt. Det giver lidt sig selv, at det er kosten og det at røre sig, der holder én i form, men jeg må være ærlig at sige, at jeg sjældent glæder mig til at træne, og jeg vil da også hellere spise sukker end spinat, men sådan fungerer det desværre ikke. Jeg varierer min træningsform fra boksetræning til barretræning og alt derimellem."

Hvornår føler du dig mest sund?

"Når min krop er fysisk sund, føler jeg mig også sundest. Kosten påvirker min krop meget hurtigt, og følelsen af at være rund og oppustet gør mig i dårligt humør, da det giver mig ubehag. Når jeg er sundest, har jeg også færre migræneanfald, så det hele går lidt hånd i hånd. Det er også, når jeg er sund, at jeg er gladest og griner mest."

Læs også: Charlotte Bircow: ”Jeg har lært mig selv, at jeg også på dage, hvor jeg ikke gider, skal lette rumpetten”

Hvilken vane vil du helst ændre?

"At jeg går for sent i seng. Jeg sover generelt alt for lidt, men jeg har heller ikke et særlig stort søvnbehov. De fleste nætter får jeg sjældent mere end seks timers sammenhængende søvn og går aldrig i seng før over midnat, nok faktisk tættere på kl. 01, og står op igen 06.45. Jeg ville ønske, at jeg kunne sove noget mere, og derfor er jeg ved at teste lidt forskellige måder, så jeg kan forsøge at gøre noget ved det." 

Hvad har du altid i dit køleskab eller køkkenskab?

"Jeg har altid champagne, friskpresset slowjuice og æggehvider i køleskabet. Så kan jeg overleve en akut lockdown anytime! Og derudover så lige en frysepizza eller ti i fryseren – altid den med salami."

Læs også: Annemette Voss Fridthjof: ”Jeg gider virkelig ikke spise brød uden smør på”

Hvad er dit bedste råd til en sund hverdag?

"Drik vand og masser af grønt. Jeg drikker en del grønt i form af økologisk slowjuice fra Restart Juice, hvor jeg får en masse grøntsager og frugter, da det ikke er altid, at jeg får det kokkereret. Jeg har altid juicerne i fryseren, så jeg kan snuppe en med i bilen, der tør op i løbet af dagen og holder sig kold længe. På den måde ender jeg heller ikke med at spise usundt, når jeg er på farten. Den udgør et måltid og kan fungere som en hurtig og nem madpakke, hvis jeg missede en i farten."

Mascha Vang

  • 40 år
  • Tv-personlighed, blogger og forretningskvinde
  • Mor til Hollie på 7 år
  • Bor i Kolding og har en kæreste
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Træning og Kost