Øm ryg og stiv nakke? Få en smertelindrende massage

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Ezanza Massage, FBS Massage, MassageKompagniet, RaskRask & Ægte Massage.

Øm ryg og stiv nakke? Få en smertelindrende massage

Stress, spændinger og stivhed – mange døjer med smerter. Den rette behandling kan heldigvis lindre dine gener. Se oversigten over nogle af landets dygtige massører her.

Rigtig mange er nødt til at arbejde hjemmefra i denne periode, men ikke alle har installeret et ordentligt hjemmekontor. De manglende kontorfaciliteter kan nemt resultere i dårlige arbejdsstillinger, der ofte ender med smerter i blandet andet ryg, nakke og skuldre. Derfor er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt at overveje dit udstyr, og hvordan du sidder foran skærmen. Derudover kan en professionel massage dæmme op for mange af de generende smerter – også dem, der ikke nødvendigvis relaterer sig til dårlige arbejdsstillinger. Lad dig derfor inspirere af denne guide, der lister nogle af landets dygtige massører.

MassageKompagniet – ekspertise i smertelindring massagekompagniet_-_alt_for_damerne_v3.jpg

MassageKompagniet i København begyndte som et lille foretagende i et kælderlokale på Østerbro og er på bare fem år vokset til en klinik med over 20 ansatte og mere end 60.000 behandlinger i sin levetid.

Klientellet er både stort og loyalt på grund af én særlig ekspertise: Smertelindring.

Hos MassageKompagniet kommer man ikke bare for en ’wellness-oplevelse’ – man kommer for at få lindret smerter og løsnet op i spændinger.

Derudover er alle deres behandlere og massagebrikse udstyret til graviditetsmassage og derfor oplever de også størst efterspørgsel på massage-gavekort til gravide.

RaskRask – massage i hjemmet eller på din arbejdspladsraskrask_alt_billede.jpgLyder navnet RaskRask bekendt? Så er det måske fordi, du har set dem i tv-programmet ’Løvens Hule’. RaskRask tilbyder udekørende massage både i dit private hjem og på din arbejdsplads.

En massage gennem RaskRask adskiller sig ved, at massøren kommer til dig - og ikke omvendt. Det giver mulighed for at få velvære leveret direkte, hvor det passer dig. RaskRask samarbejder nemlig med massører i det meste af Danmark, og som noget nyt kan du nu kombinere massagen med yoga eller personlig træning. 

RaskRask.dk kan du booke tid, eller bestille et gavekort til velvære - måske til en julegave.

Ezanza Massage – professionel massage med fokus på dine sanserezanza-massage-kbh.jpgEzanza Massage ligger i hjertet af København K. Med en behandling hos Ezanza Massage kan du se frem til en særlig oplevelse, hvor du får alle dine fem sanser stimuleret.

Ud over den professionelle massage hører der meditativt musik til behandlingen, aromaterapeutiske olier og let servering af økologiske forfriskninger i klinikkens rolige og hyggelige omgivelser. Behandlerne har altid fokus på det sanselige – både når det gælder den faste fysiologiske massage, den hårde sportsmassage og når det gælder de mere følsomme behandlinger som ansigtsmassage, hovedpinemassage, gravidmassage og wellness.

Omdrejningspunkt er dig som klient, og Ezanza Massage efterlever dine behov.

Se mere på www.ezanza.dk

FBS Massage – fokus på kroppen som en helhed frederiksberg_magasin_billede_klder.jpgHos FBS Massage går behandlerne i dybden med de kropslige udfordringer i forsøget på at komme dine problemer til livs én gang for alle.

Derfor er fokusset på din krop som helhed fremfor symptombehandling. Ideelt set skal din krop være i en tilstand af balance og harmoni – fysisk såvel som mentalt. For at opnå denne tilstand kræver det først og fremmest, at du får identificeret, hvor årsagen til ubalancen ligger.

FBS Massages team arbejder på tværs af både fysiurgisk massage/sportsmassage, kropsterapi, akupunktur, zoneterapi, laserterapi, shockwave og cupping; ofte i form af kombinerede behandlinger, og du kan dermed vælge netop den behandlingsform, der passer bedst til dine behov.

Ægte massage – Fysiurgisk massage og infrarød saunaaegtemassage_1_massage_kvinde.jpg Ægte Massage er en enestående klinik i centrum af København tæt på Nørreport. Klinikken beskæftiger sig med fysiurgisk massage og infrarøde sauna-behandlinger, der sammen dæmmer op for dine kropslige smerter.

Fysiurgisk massage forebygger og lindrer forskellige former for smerter og skader i muskler og led, styrker kroppens naturlige helbredende evne. Infrarød Sauna styrker immunforsvaret, eliminerer forkølelse, afhjælper stress, depression, overvægt, optimerer musklernes evne til at restituere efter sport, øger hudens elasticitet.

Der er altså mange fordele i en kombineret behandling med fysiurgisk massage og infrarød sauna, og klinikken sørger selvfølgelig for at tilpasse behandlingen til netop dine behov.

Se, hvad vi ellers skriver om: Energi og Velvære