Mød Henrik Duer, Emilie Lilja og Marie-Louise Cramer i Fit Livings podcast
SPONSORERET indhold

FIT LIVING podcast om sund balance & cheat-days

Sundhedsmagasinet FIT LIVING har inviteret Henrik Duer, Emilie Lilja og Marie-Louise Cramer i radiostudiet til en snak om sund balance og cheat-days.

Af: Susanne Knutzen
13. jan. 2017 | Sundhed | Fit living

For første gang bevæger FIT LIVING sig ud i lyduniverset og præsenterer et nyt podcast-format, hvor vi vil debattere og forhåbentlig gøre dig lidt klogere på nogle af alle de tendenser og myter, der eksisterer indenfor sundhedsverdenen. I den allerførste udsendelse sætter vi fokus på cheatdays aka én dag om ugen, hvor du kan skeje ud og spise lige, hvad du har lyst til med god samvittighed … Er det sundt eller usundt at leve sundt og træne igennem 6 dage om ugen for at gå all in på den sidste? Er det bedre at leve efter 80/20 reglen, hvor man spiser sundt 80% af tiden og skejer ud på de sidste 20%?

Til at debattere dette har vi personlig træner og foredragsholder Henrik Duer, model, dj og kvinden bag YouTube universet Liljatraining, Emilie Lilja og personlig træner, Marie Louise Cramer.

”Jeg synes, at det kunne være fedt, hvis man ikke så det som en synd at dykke ned i slikposen, men at man i stedet tænker, "hey jeg har holdt kostplanen hele ugen, og jeg har trænet seks dage om ugen … så er det fandme okay at kyle den kanelgiffelpose langt ned i halsen …” (citat Emilie Lilja)

Du kan fx høre om, hvad Emilie Lilja sætter på menuen, når hun går all in én dag om ugen, og hvad panelet synes om betegnelsen at synde, når du vælger at spise et stykke kage. Der bliver givet personlige tips til, hvordan man kan finde en god og sund balance i hverdagen, og Henrik Duer afslører, hvordan han undgår at stoppe masser af slik i indkøbskurven, når han handler ind.

Frem med høretelefonerne, lyt løs og husk at abonnere på iTunes, så du er klar næste gang FIT LIVING sender en ny podcast på gaden. Vi kan godt afsløre, at der ikke er længe til.

Rigtig god fornøjelse …

Klik her for at lytte til den første udgave af FIT LIVINGs sundhedspodcast på iTunes.

Eller hør den her: