Podcast 5:2 kuren
Foto: Getty Podcast om 5:2 kuren. Vi har testet kuren i tre uger.

Podcast En kur der dur: Vi tester 5:2 kuren

Er 5:2 kuren en kur, der dur? Lyt til Fit Livings nyeste podcast, hvor Nina Dam fortæller om, hvordan det er gået i de tre uger, hun har testet kuren. Derudover giver to eksperter deres syn på kuren.

Denne podcast handler om den populære 5:2 kur. Kuren går i al sin enkelthed ud på, at du to dage om ugen skal faste let, hvilket betyder 600 kcal om dagen, hvis du er en mand og 500 kcal om dagen, hvis du er en kvinde. Ugens øvrige fem dage må du spise, som du vil.

Nina Dam har meldt sig til at teste 5:2 kuren af flere forskellige årsager. Hun vil gerne tabe i vægt, men hun har også et for højt blodtryk og kolesteroltal og vil gerne se, om tallene kan blive bragt ned ved hjælp af kuren, hvor man bl.a. faster to gange om ugen. Hun har nu prøvet kuren i tre uger og fortæller i podcasten om sine oplevelser.  

I podcasten møder du også Lars Klingenberg, der er stud adjunkt i klinisk og forebyggende ernæring ved Københavns Universitet og Bodil Just Christensen, der bl.a. forsker i de sociale aspekter af sundhed, fedme og vægttab ved Københavns Universitet. De to giver deres bud på, hvad de mener om kuren, og om det er en kur, der dur i følge dem.

Vært er Sara Jin Smidt, chefredaktør på FIT LIVING.

Rigtig god fornøjelse.

Klik her for at lytte til FIT LIVINGS sundhedspodcast på iTunes

Klik her for at høre podcasten på Spotify

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Vægttab, Slankekur og 5:2 kuren