Ditte Winkel og Josefine Stork

Foto: Klaus Rudbæk I dette nye afsnit af Tænd for mig svares der på lytternes spørgsmål

Hvad jeg kan gøre, hvis jeg aldrig har fået en orgasme med en sexpartner?

I det nye afsnit af ALT for damernes podcastserie, Tænd for mig, har Josefine Stork samlet lytternes gode spørgsmål, som sexolog og parterapeut Ditte Winkel svarer på.

Hvorfor taler vi ikke mere om, at kvinder kan have mere lyst end mænd? Eller hvad jeg kan gøre, hvis jeg aldrig har fået en orgasme med en sexpartner? Og hvordan jeg kan få min partner til at holde i længere tid, når vi dyrker sex?

I podcastserien, Tænd for mig, vil journalist Josefine Stork og sexolog og parterapeut Ditte Winkel dykke ned i kvinders seksualitet og forsøge at gøre op med mange af de tabuer, der stadig er forbundet med det at være kvinde og have lyst til sex, at dyrke sex og tale om sex.

I de første fire afsnit har de haft besøg af en kendt kvindelig gæst, men i dette afsnit svarer Ditte Winkel på lytternes spørgsmål.

Lyt med her og får bl.a. svar på, hvordan du kan få din kæreste til at holde længere, hvad du kan gøre for at få orgasme med din sexpartner og ikke mindst hvorfor vi ikke taler mere om, at kvinder også kan have mere lyst i forholdet?

Du finder podcasten på Spotify

Eller lyt med herunder: 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Sex