Nu kan du booke en nat i den originale Spice Girls-bus på Airbnb
Foto: Getty Images Så er det tid til at blive nostalgisk!

Nu kan du booke en nat i den originale Spice Girls-bus på Airbnb

Fra i morgen klokken ni dansk tid bliver der åbnet op for bookinger på den ikoniske bus – dog kun i meget begrænset omfang til at starte med.

Var du også besat af Spice Girls i 90’erne? Så er det endnu en gang blevet tid til at ”Spice Up Your Life!”

Fra den 22. maj kan rejsende fra hele verden nemlig booke overnatninger i den ikoniske bus, som huserede verdens mest populære pigegruppe fra 90’erne: The Spice Bus.

Og findes der en mere perfekt sleepover for dig og dine veninder end at få lov til at boltre jer i de samme omgivelser som jeres største barndomsidoler?

LÆS OGSÅ: "Spice Girls lærte os, at der er vigtigere ting i livet end at score en mand"

Akkurat som i filmen ”Spice World” er bussen stadig malet som det britiske flag Union Jack i stolte blå, røde og hvide farver. Men efter en modernisering er bussen blevet tilpasset til Airbnb-kundernes behov, og køretøjet har derfor nu fået tilføjet tre sovepladser på øverste dæk. Indeni er der bussen desuden – i bedste Spice Girls-stil – indrettet med zebra-print på gulvtæppet i soveværelset, neonlysstofrør udformet som ”Girl Power” og magasiner og cd’er fra 90’erne i stuen.

Og så er det heller ikke en helt dårlig placering, bussen har. Køretøjet bliver nemlig parkeret ved Wembley Park i London, hvor Spice Girls tidligere har givet store koncerter.

En nat i The Spice Bus koster 129 dollars svarende til cirka 865 kr. I første omgang vil der dog kun være meget begrænset mulighed for at booke overnatninger i bussen, så der er god grund til at være hurtig på tasterne. Det er nemlig kun den fredag den 14. og lørdag den 15. juni, der er blevet bekræftet som booking-datoer, men ifølge Airbnb-annoncen vil bussens vært Suzanne efterfølgende åbne op for flere datoer.

Ender du som den heldige, der skal have en nat ombord på bussen, så hiv cowboyjakken og de blå jeans frem. Værten opfordrer nemlig til ”double denim”-påklædning i bedste 90’er stil. 

Og hvis du bare gerne ville bruge en aften med fire ud af dine fem favorit-piger – Baby, Sporty, Scary og Ginger – så kan du i mellemtiden stadig nå at tage en getaway til en af de britiske byer, der får besøg af fire af Spice Girls-medlemmer. Fra og med den 24. maj i år kan fans opleve en genforening af 90’ernes største pigeband på deres egen hjemmebane. 

Og hvis mindre kan gøre det, anbefaler vi, at man blot går på jagt efter en vhs-maskine og et gammelt eksemplar af Spice World – the movie. Den er helt sikkert værd at gense!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Musik