Bryllupsrejse
SPONSORERET indhold

12 eventyrlige bryllupsrejser

Romantisk storbyliv, eksotisk ferieø eller eventyrligt krydstogt? Bryllupsrejsen skal passe til lige netop jer.

Af:: Lene Roe Rasmussen og Linnea Støttrup Molbech Foto: SAS, Getty Images og PR
25. apr. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

1. Vidunderlige Vietnam

Smukke strande og fantastisk mad gør Phan Tiet til et afslappende rejsemål, der er værd at overveje.

Hvor længe: 13 overnatninger.

Hvor: Vietnam, landet med venlige mennesker, kultur, madoplevelser og vidunderlige strande. Som gæst bliver du mødt med nysgerrighed og evig gæstfrihed. Phan Thiet har en fantastisk dejlig strand, hvor kodeordet er afslapning med mulighed for en dukkert i det klare vand. Hotel Bamboo Village Resort er beliggende direkte på stranden i eksotiske omgivelser, hvor romantikken har fantastiske forhold.

Afslappende massage i idylliske omgivelser.

Hvad: Området tilbyder et væld af udflugtsmuligheder – for eksempel Taku Mountain hvor Vietnams største liggende Buddha ligger, besøg Mekong Deltaet eller hvad med en tur ud til sanddynerne langs kysten. Kombiner eventuelt med et par dage i Saigon, hvor et besøg i området ved Cu Chi-tunnellerne næsten er et must!

Hvorfor: Vietnam er stadig meget autentisk, og befolkningen er utrolig gæstfri. Flyturen med Qatar Airways er meget behagelig og med flyskiftet i Qatar får man mulighed for at dele turen op i 2 strækninger.

Gadesælgere i de livlige gader.

Hvor meget: Fra 22.696 kr. for to personer. Prisen inkluderer fly med Qatar Airways' Dreamliner, 13 overnatninger i de luxe-værelse med balkon/terrasse og morgenmad alle dage.

TIP: Det bedste tidspunkt at rejse til Sydvietnam er fra november til april, hvor temperaturerne er behagelige, og fugtigheden er lav.

2. Eksotiske Sri Lanka

Smukke naturoplevelser og en unik kultur gør Sri Lanka til Asiens skjulte paradis.

Sri Lanka byder på smukke palmestrande.

Hvor længe: 14 overnatninger.

Hvor: Sri Lanka – en eksotisk og kulturel juvel, som har utrolig meget at byde på – kort og godt Asiens skjulte paradis! Øen byder både på kilometerlange sandstrande, storslåede naturoplevelser samt unikke kulturelle oplevelser. Maden er et kapitel for sig – friskfanget fisk og skaldyr, rice & curry og til dessert en frisk kokosnød – direkte fra palmen!

Hvad: Udover at nyde eksotiske Bentota og dens eksotiske omgivelser kan man eventuelt kombinere med en uge, hvor man både besøger den farverige hovedstad Columbo, hvorefter turen fortsætter til Habarana, som mest er kendt for sine nationalparker og jungleområder. I må heller ikke snyde jer selv for at bestige den betagende ­paladsruin i Sigiriya. Rundturen afsluttes i den smukke tempelby, Kandy, hvor bla. også Buddhas hjørnetand er opbevaret. Der er også mulighed for at besøge en af de imponerende teplantager, og et besøg i en af byens mange eksotiske haver er næsten et must.

Smukke vandfald gør naturen unik.

Hvorfor: Øen har en yderst velfungerende infrastruktur og på trods af den høje standard af både hoteller samt leveomkostninger er der virkelig "value for money".

Hvor meget: Fra 24.896 kr. for to personer. Prisen inkluderer fly med Qatar Airways' Dreamliner, 14 overnatninger i de luxe-værelse med delt terrasse og pooludsigt og morgenmad alle dage.

TIP: Kulturen og ­prisniveauet var med til at gøre ­udslaget, da Sri ­Lanka blev udpeget til årets ­rejsedestination af The Lonely Planet i 2013.

3. Billedskønne Santorini

Grækenland er et af Europas mest romantiske lande og en oplagt til en honeymoon.

Smuk solnedgang på Santorini.

Hvor længe: 7 overnatninger.

Hvor: Grækenland er vel et af de mest romantiske lande i Europa og netop derfor har Apollo kastet sin kærlighed på netop dette land, og specielt Santorini tilbyder noget helt specielt. Byen Caldera ligger på vestkysten, som er kendt for sin helt unikke udsigt over havet. Den er også kendt for sine hvidkalkede huse med blå tage og små tavernaer, som er smukt beliggende i de små smalle gyder.

Calderas hvidkalkede huse med blå tage.

Hvad: Gå en tur med hinanden i hånden i de smalle gyder, og find netop jeres yndlingssted, og smag den lokale meze. Lej eventuelt en scooter/bil, og udforsk øen. Den sydlige del tilbyder kilometerlange dejlige sorte lavastrande.

Hvorfor: Santorini er den mest fotograferede græske ø, og det er der ikke noget at sige til! Santorini er en af de smukkeste øer i Grækenland, kendt for sine billedsmukke omgivelser med en dramatisk natur og ikke mindst fortryllende solnedgange ved Oia.

Hvor meget: Fra 22.096 kr. for to personer. Prisen inkluderer fly med SAS, 7 overnatninger i de luxe-værelse med balkon/­terrasse, havudsigt og morgenmad alle dage.

4. Solrige Miami

Er I til god mad, skønne strande og wild life, så er Miami noget for jer.

Palmer, blå himmel og strand.

Hvor længe: 7-14 dage.

Hvor: Det tager cirka 10,5 time at flyve til det utroligt populære og klimavenlige Miami, der ligger i det sydlige Florida.

Hvad: Besøg South Beach eller Miami Beach, og bo helt ud til stranden. Tag en dukkert under solopgangen, se på streetart i Wynwood-distriktet, og spis frokost på mange af de skønne restauranter, der både byder på sund mad, men også en god, amerikansk burger. Tag derefter på bådtur, og oplev Miami fra havet. Hvis I er heldige, kan I både se delfiner, søkøer og krokodiller. Brug aftenen på lækre cocktails, og dans til cubansk salsa hele natten.

Wynwood-distriktet byder på masser af street­art.

Hvorfor: Miami har ALT, og der er noget for alle. Fantastiske strande, gode restauranter, streetart og masser af wild life.

Hvor meget: SAS tilbyder returbilletter fra kr. 3.999 pr. person inkl. mad og bagage.

I kan også tage på bådtur og nyde Miami fra havet.

TIP: Når I alligevel er i Miami, kan I overveje at tage et smut forbi Cuba. Der er igen regelmæssige ruteflyvninger fra Miami til Cuba, efter årtiers pause,
og den smukke ø er kun 1 time væk.

5. Mangfoldige Hong Kong

Hiking i det grønne, solbadning og drinks på 118. etage – Hong Kong kan det hele.

Hong Kongs imponerende skyline.

Hvor længe: 7 dage.

Hvor: Hvis I ønsker at kombinere storbyferie og strandferie og for den sags skyld også en aktiv ferie, er Hong Kong en oplagt rejsedestination.

Hvorfor: Hong Kong har lidt af det hele. Der er ca. 20 minutter fra Hong Kong centrum til en af de smukke, lokale strande eller ca. 30 minutter til den mere populære Repulse Bay Beach. Det er generelt let at komme rundt med metro, man spiser lækkert, og der er rig mulighed for både at shoppe, være aktiv og nyde de grønne områder. Især er der gode muligheder for hiking og klatring.

Der er kun 20 minutter til de smukke, lokale strande.

Hvad: Tag en sporvogn, den såkaldte Peak Tram, op til udsigtsposten Victoria Peak, hvor I kan nyde den flotteste udsigt ud over hele Hong Kong. Tag forbi Carltons skybar Ozone, der ligger på 118. etage, og drik drinks eller tilbring en aften med de skønneste madlækkerier på Temple Street Night Market. Snyd ikke dig selv for at gå en aftentur langs Tsim Sha Tsui-promenaden på Kowloon-siden, hvor man kan se en af verdens flotteste skylines. Hver aften klokken 20 er der lysshow.

Hvor meget: SAS tilbyder returbilletter fra kr. 3.499 pr. person inkl. alt.

TIP: Det er en god ide at anskaffe sig et Oyster Card, da man både bruger det til metroen, men også som et generelt betalingskort.

6. Naturskønne Færøerne

Et godt bud på en utraditionel bryllupsdestination er Færøernes forførende natur.

Grønne omgivelser, det smukkeste vandfald og den vildeste udsigt.

Hvor længe: 5 dage.

Hvor: Hvis I ikke ønsker jer en tradi­tionel bryllupsrejse, er Færøer­ne et godt bud på en destination, hvor I kan få en ekstraordinær rejseoplevelse.

Hvorfor: Færøerne er virkelig betagende. Naturen er barsk og rå, der er store klipper, den flotteste udsigt og små hyggelige landsbyer. Desuden har Færøernes hovedstad, Thorshavn, de seneste par år gjort sig bemærket ved en ny, eksperimenterende, nordisk madkultur. Hertil kan det nævnes, at Færøerne også er kendt for sine fermenterede specialiteter.

Hvad: Gå en tur i Thorshavn, som er en forholdsvis lille, men hyggelig by med farverige huse, små specialbutikker og cafeer. Tag også til bygden Gásadalur, hvor man kan nyde det flotte landskab med de høje fjelde og se det ikoniske vandfald. Der er rig mulighed for at nyde naturen og ikke mindst dyrelivet på Færøerne. Der arrangeres for eksempel fisketure fra Vestmanna, ridning i fjeldene og klatring og rappelling.

Landsbystemning midt i den barske natur.

Hvor meget: I marts 2017 lancerer SAS en direkte rute fra København til Færøerne, hvor der tilbydes returbilletter fra kr. 1.349 pr. person.

TIP: I Thorshavn bør I lægge vejen forbi enten Áarstova eller Barbara Fish House, hvor man spiser virkelig lækker mad.

7. Romantiske Rom

Kultur og romantik går hånd i hånd i Roms gader, og så ligger byen kun et par timer væk.

Hvor længe: 4 overnatninger.

Hvor: Alle kender Rom – og som bekendt fører alle veje til Den Evige Stad. Storbyen byder på store historiske og kulturelle oplevelser, som kan tage pusten fra fleste. Byen er noget af det mest romantiske, man kan finde, med de små hyggelige piazzaer, hvor små trattoriaer serverer veltillavet pasta og desserter, der får englene i Vatikanet til at synge. Og så tager det bare to timer at flyve til Rom.

Hvad: En bryllupsrejse til Rom er perfekt, når vejret indbyder til at være udendørs. Det er den perfekte storby til at kombinere slentren rundt på må og få med nogle af verdens måske mest kendte sights som Colosseum, Forum Romanum og Peterskirken. Vil man en dag uden for byen, kan man tage pavens tog til Castelgandolfo, som er pavens by i de nærliggende Albanerbjerge, hvor man kan spise skovjordbær og nyde udsigten over den vulkanske Albanersø.

Peterskirken er blot et af Roms mange ­overdådige vartegn.

Hvorfor: Fordi det bare tager to timer at flyve derned. Fordi der går lidt "Lady og Vagabonden" i det, når man sidder og spiser en pasta ved et vakkelvorent bord i bydelen Trastevere med en karaffel lokal vin. Og med en storbyrejse i Europa kan prisen også holdes på et fornuftigt niveau.

Hvor meget: Fra 14.000 kr. for to personer. Prisen inkluderer direkte fly, 4 overnatninger i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel med morgenmad i centrum og taxa til og fra lufthavnen.

TIP: Forår og efterår byder på dejligt vejr så man kan nyde dagene ude. August kan være lidt for varm og mange italienere holder ferie, så byen er lidt tom. Spis evt. på Osteria da Memmo i Santori, og prøv deres fantastiske antipasti.

8. Betagende Sydafrika

Ønsker I at kombinere storby og naturskønne oplevelser, er Sydafrika det perfekte bud.

Hvor længe: 13 dage.

Hvor: I det dejlige Sydafrika, der byder på alt fra naturskønne oplevelser til gourmetmad og vin i Cape Town. ­Rejsen kombinerer dejlige safarioplevelser med verdens mest luksuriøse togrejse Rovos Rail og afslutter i Cape Town hvor der venter gode restauranter med masser af sydafrikansk vin og storbyliv ved havet.

Hvad: Den ultimative sydafrikarejse starter i Limpopo-provinsen på Honeyguide Ranger Camp med storslåede safarioplevelser i Entabeni ­vildtreservat, et af Sydafrikas få reservater, der bl.a. kan byde på de berømte Big Five: elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Herefter kører man Rovos Rail – verdens mest luksuriøse tog – fra Pretoria i nord til Cape Town i syd forkælet med udsøgt, 5-stjernet service fra start til slut. Helpension og alle drikkevarer på toget er inkluderet. Turen afsluttes i den charmerende kystby Cape Town og tager bl.a. på udflugt til Vinlandet og Kaphalvøen.

Det luksuriøse Rovos Rail.

Hvorfor: Sydafrika ligger godt nok langt væk, men den manglende tidsforskel gør at man slipper for jetlag. Sæsonerne er omvendte i forhold til Europas, så efterår og vinteren er perfekte afrejsetidspunkter. Så selvom man måske ikke holder et sommerbryllup, kan man alligevel godt få sol og varme. Og hvorfor ikke prøve det romantiske og fantastiske Rovos Rail – det er med til at gøre sydafrikarejsen omend mere uforglemmelig.

Hvor meget: Fra 59.996 kr. for to personer. Dansk rejseleder, fly København
– Johannesburg og Cape Town – København, safari og udflugter, indkvartering i dobbeltværelse/kupe, mange måltider på turen og helpension og drikkevarer ad libitum om bord på Rovos Rail.

TIP: Tag kikkerten og kameraet med på safari –motiverne kommer nærmest gående ind i linsen. Og glem ikke at smage Kanonkop Pinotage, Steen Albrechtsen fra Albatros Travels yndlings blandt sydafrikanske vine.

9. Afslappede Tobago

På den caribiske perle Tobago kan I komme helt ned i gear og nyde hinanden.

Tobago er rig på gode strande.

Hvor længe: fra 8 dage.

Hvor: Mange af De Caribiske Øer er mere kendte og overfyldte end netop Tobago, og måske derfor skal man vælge denne lille, diskrete perle i De Sydlige Antiller – tæt på kysten til Venezuela. Dejlige strande, et tempo, som er sat helt i bund, og ikke mindst palmer og tropisk vejr gør dagene til at nyde hinanden perfekte. Det er jer der sætter dagsordenen.

Hvad: Flyv via England eller Tyskland til Tobago. Her bliver man modtaget med en varm brise og venlige mennesker som bliver dine venner inden længe. Indkvarter jer på et af de dejlige hoteller tæt ved vandet, og lej en chauffør de dage, I vil ud og udforske øen. Ellers gælder det bare om at nyde hinanden, solen og måske nogle gode drinks, mens solen sørger for, at stemningen er i top.

Hvorfor: Denne lille ukendte perle indbyder til afslapning. Ordet "manãna" må være opfundet her, der er absolut ingen, der skynder sig, og skal du væk fra dagligdagens stress er det perfekt. Gode strande, små, diskrete restauranter og romantiske hoteller venter på den, som vil finde den caribiske sjæl væk fra vores egen stressede dagligdag. Klimaet er godt – men bedste rejsetid er fra november til marts.

Hvor meget: Fra ca. 32.000 kr. for to personer. Fly København – Tyskland/England – Tobago og retur. Indkvartering i dobbeltværelse/suite med morgenmad.

TIP: Tag en bil til Castara, og spis på Castara Retreats, og se de små kolibrier drikke sukkervand, mens du spiser curry-coco tigerprawns.

10. Eventyrligt cruise

Et krydstogt i Caribien er den perfekte rejseform, hvis I ­ønsker at opleve så meget som muligt.

Et krydstogt giver rigelig mulig for at kombinere iørefaldende rytmer, turkisblåt hav og flot natur.

Hvor længe: 9 dage.

Hvor: Krydstogt i det østlige Caribien, som bringer dig til tre smukke øer: Puerto Rico, St. Maarten og St. Kitts. På det ugelange krydstogt kan du desuden nyde tre dage på havet. Der er afrejse fra den populære krydstogthavn i Miami i Florida. Det første stop bliver den fascinerende og smukke ø Puerto Rico. Efter ca. et døgn på havet ankommer skibet til øens hovedstad San Juan, som byder velkommen med spændende kontraster og et bredt udvalg af seværdigheder, forlystelser, spisesteder og shopping, og her er meget at opleve. Vi kan bl.a. anbefale en tur til de historiske kvarterer i den gamle bydel med små, myldrende gader eller de nye finanskvarterer med trendy shoppinggader.
Skibet sejler herefter videre til den fine ø St. Maarten. Den hollandsk/franske ø lokker med en herlig atmosfære og smuk natur. Øen er lille og nem at komme rundt på, hvilket gør den optimal til diverse udflugter. St. Maarten har mange smukke paradisstrande, som I kan nyde, og stemningen i hovedstaden Philipsburg er hyggelig og ægte caribisk. Krydstogtets tredje caribiske stop bliver St. Kitts og byen Basseterre, som er en af de ældste byer i det østlige Caribien med aner tilbage til 1600-tallet. Gå ikke glip af de smukke, gamle bygninger rundt om Independence Square, eller begiv jer ud i den smukke natur, inden tiden er kommet til at gå ombord på skibet igen. To hele dage på havet venter, inden skibet vender tilbage til havnen i Miami.

Hvad: Krydstogt med Celebrity Cruises. Celebrity Cruises skibe er lækkert designet og passer til dig, der sætter pris på sofistikerede, luksuriøse omgivelser i en afslappet, international atmosfære. Her venter spektakulær underholdning, god mad, rummelige kahytter og spændende aktiviteter for et voksent publikum. De mange restauranter ombord er af høj klasse, både hvad angår mad og service.

Hvorfor: Et krydstogt er en perfekt måde at se verden på, for I oplever flere rejsemål og besøger både øer, strande og spændende byer. Her venter masser af oplevelser – både til havs og i land.

Hvor meget: Priser fra 27.299 kr. for to personer.

TIP: Spørg rejsebureauet om, hvor på skibet kahytten ligger. Det er ærgerligt at få en kahyt, der ligger lige ved motorrummet, hvis I havde forventet noget andet.

11. Himmelske Mauritius

Krystalklart vand og et behageligt klima får Mauritius til at føles som paradis.

Hvor længe: 7 overnatninger.

Hvor: Hvis der er ét rejsemål, som tåler betegnelsen paradis, er det Mauritius: en af Det Indiske Oceans mest eksklusive og fascinerende ferieøer med bløde, blændende hvide sandstrande. Vandet er krystalklart, og klimaet behageligt året rundt med varme tropiske dage og milde vinteraftener (maj-september). Når der endelig falder regn, føles det kun skønt og svalende, og samtidig får det øen til at se eventyrlig smuk og grøn ud. Republikken Mauritius ligger i Det Indiske Ocean, ca. 1600 km øst for Afrikas kyst og ca. 900 km øst for Madagaskar. Staten omfatter Mauritius samt øerne Agaléga, Cargados Carajos (Saint Brandon) og Rodrigues. De officielle sprog er engelsk, fransk og kreolsk.

Hvad: Strandene er hvide som sne, og bløde som bagepulver: Palmerne står ret, og havet er tropisk og blågrønt, når du ser det ovenfra, og klar som en kilde, når du dykker ned i bølgerne. Mauritius har det mest spændende miks i kulturer: tamiler, hinduer, budhister, muslimer og kristne, som sammen skaber et af Afrikas mest stabile lande. Der findes ingen officiel religion på øen.

Hotel Belle Mare Plage ligger tæt ved havet.

Hvorfor: Her får i mulighed for at nyde hinanden og det behagelige resortliv på stranden med alverdens vandsport indenfor, og lige udenfor venter det naturbeskyttede koralrev, som er et eldorado for selv den mest forvænte dykker og snorkelentusiast. Er I til golf, ligger der to fine baner i forbindelse med Hotel Belle Mare Plage.

Hvor meget: Fra kr. 53.230 kr. for to personer.

TIP: Belle Mare Plages to golf-baner regnes for at være øens bedste. Der er også andre aktiviteter som snorkling, windsurfing og yoga. Og så er der også mulighed for afslappende spa.

12. Smukke Maldiverne

Der er både mulighed for afslapning og aktiviter, hvis I lader rejsen gå til Maldivernes idylliske omgivelser.

Hvor længe: 7 overnatninger, 9 rejsedage.

Hvor: Maldiverne er et ferieparadis med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og herlige turkisblå laguner og Club Med Kani-øen ligger som en perle i atollen Kaafu i Det Indiske Ocean. Et paradis med to kilometer kridhvidt sand og krystalklart vand. Omkring hotellet er der en grøn have, der flere steder bliver til rigtig jungle med eukalyptus, palmer, bougainvilleaer og banantræer. I kan nyde livet i palmernes skygge og ved strandkanten er der liggestole, parasoller og komfortable hængekøjer.

Hvad: Club Meds All Inclusive-program er virkelig noget ud over det sædvanlige. De fleste aktiviteter indgår i rejsens pris, og her kan I næsten vælge imellem alt. Hvad med for eksempel sejlerskole, snorkling, vandpolo eller kajak med glasbund, så I kan padle rundt og opdage den fantastiske undersøiske verden. Fra tidlig morgen og resten af dagen er der mulighed for at dyrke yoga og deltage i andre former for holdtræning. Hvis I foretrækker at træne på egen hånd, har I også mulighed for at benytte et motionsrum, hvor I kan træne alene. Om aftenen byder stedet på shows samt livemusik.

Hvorfor: Club Med Kani passer også godt til jer, hvis I er et par, der bare ønsker fred og ro med mulighed for at nyde god mad og ikke mindst hinanden i dejlige omgivelser.

Hvor meget: Fra 38.195 kr. for to personer.

TIP: Når I mellemlander i Dubai, kan I tilvælge ­flere eventyr med 3 nætter i Dubai på f.eks. JA Ocean View Hotel fra 5.100 kr.

DIY: 7 idéer til bryllupsinvitationer du selv kan lave

DIY: 7 idéer til bryllupsinvitationer du selv kan lave

Bryllup billeder

16 bryllupsbilleder, der ikke endte helt som forventet

Bryllupskage

Her er 31 af Instagrams smukkeste kager til den store dag

Sådan vasker du selv brudekjolen efter festen

Sådan vasker du selv brudekjolen efter festen

etikette på Instagram

Kære Bryllupsgæst: Sådan her skal du absolut ikke bruge Instagram, når du er til bryllup

Rustikt bryllup

10 fine steder at holde bryllup i og omkring København

Bryllupsklar

Dette er den bedste alder at blive gift - ifølge videnskaben

Bryllupsgaver til par

21 bryllupsgaver til under 1.000 kroner

Kendte med korte ægteskaber

10 kendis-ægteskaber, der endte usædvanligt brat

Bryllupstale

7 tips fra eksperten: Sådan skriver du en god bryllupstale

Kendte brudekjoler

10 kendte, hvis brudekjoler vi ALDRIG glemmer

Det perfekte bryllup

Den kommende bruds overvejelser om det perfekte bryllup

brudebuket

8 idéer: Hvordan skal din brudebuket se ud?

Skal I holde bryllup er her masser af inspiration til jeres bordkort.

7 smukke bordkort du selv kan lave til brylluppet

Det kan være sin sag at finde et festlokale til sit bryllup.

7 gode råd: Sådan finder I det rigtige festlokale til jeres bryllup

Fernanda Palmeiro Ole Lynggaard

Fernanda Palmeiros bryllup: Bondegårdsfest

bryllupsinpiration

Vores bryllup: Traditionelt dansk

bryllupsinpiration

Vores bryllup: Sydlandsk charme

Whitney Kay & Brian Scott will make you cry | Shore Lodge wedding video

Rørende video: Gommen afgiver to MEGET vigtige løfter på sin bryllupsdag ♥

brylluprejse i storby

Bryllupsrejsen: 4 storbyrejser

brylluprejser

Bryllupsrejsen: 4 alternative bryllupsrejser

romantiske bryllupsrejser

Bryllupsrejsen: 4 romantiske rejser

Cecilie Rubini og Michael Falgren

Kom med til vores bodegabryllup

Spar penge til bryllup

30 måder at spare tusindvis af kroner på til dit bryllup

bryllupsplan

Guide: Bryllup uden stress

Præstens råd: Sådan holder I liv i jeres kærlighed, når festen er ovre

Præstens råd: Sådan holder I liv i jeres kærlighed, når festen er ovre

Du skal arrangere polterabend, men hvad skal I lege?

7 lege I skal lege til din venindes polterabend

Chanel mules

10 brudesko, du kan købe på udsalg lige nu

JFK Jackie Kennedy bryllup

Find den perfekte brudekjole til din kropstype

Den ultimative guide: 25 ideer til jeres polterabend

Den ultimative guide: 27 ideer til polterabend aktiviteter

inspiration til smukt brudehår

Brudehår: 11 ideer til den kommende brud

Bryllupsgæster

7 ting du skal undgå: Det brokker bryllupsgæster sig altid over