Skyderier og børn
SPONSORERET indhold

Den hjerteskærende årsag til, at denne 3-årige står på toilettet

En mor har lagt et billede af sin datter på Facebook. Årsagen er skræmmende og ganske forfærdelig.

22. jun. 2016 | Livsstil

I sidste uge tog Stacey Wehrman Feeley et billede af sin tre-årige datter og ville sende det til sin mand - men da hendes datter forklarede, hvorfor hun stod på toilettet, lagde hun billedet på Facebook. Budskabet er så stærkt, at den nu er blevet delt mere end 26.000 gange. 

- Jeg tog dette billede, fordi jeg først tænkte, at det var sjovt. Jeg ville sende det til min mand for at vis, hvad vores frække lille tre-årige havde gang i. Men i det øjeblik, hun sagde, hvad hun havde gang i, brød jeg sammen. Hun var ved at øve sig i en katastrofeøvelse i institutionen, og hvad du skulle gøre, hvis du blev fanget på toilettet. I det øjeblik forsvandt al uskyldighed omkring, hvad jeg troede, min tre-årige havde i sig. 

LÆS OGSÅ: Vi lever i en kultur, der tillader voldtægt

Opråb
Stacey Wehrman Feeley vil gerne sende et budskab til de politikere, som hun mener er ansvarlige for, at hendes datter på tre år skal bekymre sig om ting, en tre-årig slet ikke burde kende til: 

- Poltikere - kig engang. Dette er dit barn, jeres børn, jeres børnebørn, jeres tipoldebørn og kommende generationer. De vil leve deres liv og vokse op i denne verden baseret på jeres beslutninger. De er knap tre år gamle, og de vil gemme sig i toiletbåse, stående på toppen af et toiletsæde. Jeg ved ikke, hvad der vil være sværest for dem? At være stille i lang tid eller holde balancen uden at lade en fod glide ned under døren. Ingen tror, at kontrol med våben vil være 100 % kriminalitetskontrol. Men måske - kun måske, hjælper det 1 %, 2 % eller 50 %. Ingen ved det, hvis vi ikke prøver. 

LÆS OGSÅ: "Vi forlader vores børn for at give dem et godt liv"