Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Nytårsaften 2017
Foto: Getty Images Her skal du feste, hvad enten du er i København, Aarhus, Odense eller Aalborg på årets sidste aften.

Nytårsaften 2017

Stor guide: Her finder du årets bedste nytårsfester

Vi har samlet en guide til årets fedeste nytårsfester i landets fire største byer – hvad enten du søger en fest for alle i byen, eller en guide til at finde de bedste private af slagsen.

Nytårsfester i København

Kødbyens Fiskebar - Skaldyr, champagne og kæmpe fest

Er du vild med alt det bedste fra havet og en kæmpe fest, er Kødbyens Fiskebar det helt oplagte sted at tage hen nytårsaften. Her serveres der frisk fisk, bæredygtige skaldyr og økologiske grøntsager a la carte. Når køkkenet så lukker, fortsætter stedet som bar, hvor der er åbent hele natten, og alle er inviteret til nytårsfest. 

Læs mere om nytår på Kødbyens Fiskebar.

Musling - Luksusmiddag centralt i Kbh

Alternativt kan du nyde en særlig nytårsmenu på restaurant Musling med alt fra østers og jomfruhummerchips til hummerravioli og helleflynder med kaviar. Der er naturligvis også sørget for champagne og vinmenu, samt en lækker dessert. Stedet lukker først kl. 23.30, og da det ligger centralt i København, er der rig mulighed for fx at nyde fyrværkeriet ved Dronning Louises Bro ved midnat eller tage videre til dansefest ude i byen. 

Læs mere om nytår på Musling.

KB18 - Dans til den lyse morgen

Vil du være sikker på, at der er plads til dig og alle dine venner – og at I kan feste til den lyse morgen, når det nye år skal skydes i gang? Så er KB18 i Kødbyen det rette sted for jer. De åbner kl. 23.55 og lukker først kl. 10 næste morgen. Spillestedet lover et solidt line up af forskellige dj's, som vil sørge for Berlin-stemning og elektroniske toner natten lang.

Læs mere her.

LÆS OGSÅ: De 15 svedigste steder, du kan gå i byen og danse i København

CPH Finest - Ekstraordinær nytårfest på Langelinie

For 6. år i streg afholder folkene bag CPH Finest deres bud på en eksklusiv nytårsfest, når de byder på "The Extraordinary New Years Eve Celebration". I år afholdes festen i smukke omgivelser på Langelinie i samarbejde med The Private RooM. Dørene slås op kl. 22, og der er kæmpe fællesskål ved midnat. Gæsterne opfordres til at pynte sig i elegante klæder og nyde de skarpe toner, når blandt andet electroduoen TooManyLeftHands spiller op til fest natten lang.

Læs mere her.

Queer-fest med udklædning og glitter

Siden 2008 har dj's og kunstnere fra queer- og transmiljøet i hovedstaden budt op til glitter og brag på årets sidste dag. Der er en venlig og rummelig atmosfære, og du kan se frem til festligt tøj og dragter ud over det sædvanlige. Har du selv mod på det, er der (naturligvis) indtænkt et klædningsområde, hvor du kan shine dig ekstra op. Der er ingen dresscode, men alt er muligt og tilladt til årets "Queer New Year Bash", som afholdes Warehouse9 på Halmtorvet.

Læs mere her.

Culture Box - Kbhs største elektroniske nytårsfest

Folkene bag Culture Box har siden 2005 holdt en kæmpe nytårsfest, og det gør de igen i år med deres "New Years Eve BANG". Festen kalder de selv Københavns største elektroniske nytårsfest, og du er sikret masser af techno og house, når danseskoene skal luftes. Du kan følge deres imponerende dj-line up på Facebook.

Læs mere her.

Oslobåden - Nytår til søs

Bryd rammerne og nyd din champagne under en stjerneklar himmel og med havbrise i håret, når klokken rammer midnat. Igen i år byder DFDS Seaways nemlig på en stor nytårsfest ombord på Oslobåden. Kokkene står for en stor 4-retters gourmetmenu med dertilhørende vine, og der er champagne og kransekage til alle kl. 24.00. Derefter fortsætter festlighederne - med deres egne ord - til langt ud på vandet, og som ekstra bonus er din seng kun fem minutter væk, når du (engang) ønsker at gå til ro.

Læs mere her.

Sky Bar - Fest på toppen af Bella Sky

Drømmer du om en nytårsoplevelse i højere luftlag, kan du skåle det nye år ind på Bella Sky Comwell. Her er der nytårsfest-muligheder i to versioner, så du enten kan vælge en lækker nytårsbuffet med efterfølgende dans, DJ og fri bar i Restaurant BM, eller den lidt dyrere version med en 5-retters middag og vinmenu, hvorefter festlighederne fortsætter med fri bar i 76 meters højde på hotellets Sky Bar.

Læs mere her.

Mc.Kluuds - Håndbajer og hygge på bodga

Har du lyst til at mødes med dine venner, uden at vilde dansetoner forstyrrer snakken, og hvor stemningen lægger mere op til røverhistorier og et spil terninger? Så er Mc.Kluuds på Vesterbro et hyggeligt sted nytårsaften. På værtshuset kan du droppe nytårsræset og fine gallakjoler og i stedet få en kold håndbajer til billige penge.

Læs mere om Mc.Kluuds

LÆS OGSÅ: De bedste vegetarrestauranter i København


Århus byder også på fest nytårsaften (Foto: Getty Images).

Nytårsfester i Aarhus

 

Centralværkstedet - Fest i historiske omgivelser

Der er mulighed for at springe ind i det nye år med manér i Smilets By, hvor du kan fejre nytår i flotte, historiske og festlige rammer på Centralværkstedet. Der er lagt op til intet mindre end årets fest, når der bydes på fem smagfulde retter inkl. Vinmenu. Efterfølgende er der fri cocktail-bar og dj frem til kl. 01.

Læs mere her.

Karmaklubben - Dansefest natten lang 

Karmaklubben er kendt for at arrangere fester for danseglade mennesker. Det gør de igen sammen med Turbinehallerne, når døren skal sparkes ind til det nye år. Alle er inviteret, og du kan komme med til stor middag eller først dukke op bagefter, hvis du er mere til den slags.

Læs mere her.

Gbar - Dans, fri bar og udsigt til fyrværkeri

"Be yourself and dance" er mottoet på Gbar, som er en af byens mest populære homobarer, og generelt er en natklub for alle – især hvis du elsker at slå dig løs på et dansegulv. Igen i år går de efter at holde et brag af en nytårsfest midt i Aarhus. Der er indgang fra kl. 23, og hvis du når at sikre dig billet, får du også en "trutterut", nytårhat og bobler ved midnat, hvor der udsigt til byens fyrværkeri fra stedets tagterrasse. Derefter kan du feste videre med fri bar frem til kl. 01.

Læs mere her.

Bernhardt - Fest for +20 på natklub i Midtbyen

På Bernhardt Natklub i Aarhus har de siden 2010 holdt nytårsfest midt mellem Store og Lille Torv i Aarhus med udsigt til Domkirken, en snert af havet og ikke mindst en hel masse fyrværkeri. De skriver på deres event på Facebook, at de hvert år har haft udsolgt af borde - og i år bliver sikkert ingen undtagelse. Hvis du vil med, skal du blot komme, når du er sprunget ind i det nye år: De åbner nemlig dørene fra kl. 00.15. Aldersgrænsen er 20 år.

Læs mere her.


Skyd årets ind med en fest i Odense (Foto: Getty Images).

Nytårsfester i Odense

 

Nuchi - Natklub med masser af bobler

For 7. år i streg inviterer holdet bag natklubben Nuchi (det gamle The Gym) til en af Odenses største nytårsfester. I år har de teamet sig op med folkene fra G.H. Mumm Champagne, så der bør være masser af forfriskende bobler at skylle det nye år ind med. Aldersgrænsen er 20 år, og der vil komme forskellige dj's og spille i løbet af natten.

Læs mere her.

LÆS OGSÅ: 18 ting som fynboer gør, men alle andre har misforstået

Boogies - Fest til den lyse morgen 

En af landets ældste - og muligvis Odenses mest legendariske - natklub Boogies har gennem mere end 35 år fået et fortjent ry for fed stemning og en kvalitetsplayliste. I år åbner de døren kl. 00.30 nytårsnat, men til gengæld lover de først at lukke den igen, når festen er færdig! Der er mulighed for at booke bord, hvilket kan være en god idé, da det er et populært sted.

Læs mere her.

Kræz - For smagsløg og festaber

På Café Kræz byder de endnu engang op til en nytårsaften, hvor der både er sørget for skøn mad og lækker musik. Gæsternes smagsløg vil blive forkælet med en lækker 6-retters nytårsmenu og bobler, og når det er på plads, kan festaberne hoppe ud på dansegulvet resten af aftenen.

Læs mere her.

Nytårsfester i Aalborg

 

LaLa - Fest med The Great Gatsby-tema

I Nordens Paris er der mulighed for at komme til stor temafest med "The Great Gatsby", når natklubben LaLa slår dørene op nytårsaften. De lover en ekstravagant og glamourøs nytårsaften, når stedet forvandles til en tidslomme med frække burlesque-dansere i hjørnerne. Og så har de allerede smuglet den bedste sprut ind.

Læs mere her. 

Hotel - Nytår med fest og overnatning

5-retters gourmetmenu med vin, musik og dans, champagne, festfyrværkeri og overnatning på hotel Scheelsminde tæt ved Aalborg. Hvis du befinder dig i Nordjylland den sidste dag på året, så kan festlighederne fejres her. Du kan både melde dig til arrangementet med eller uden overnatning.

Læs mere her.

Find de bedste privatfester nytårsaften

Hvis du gerne vil finde en privat fest, hvor du kan komme med som gæst, eller hvis du selv afholder en af slagsen og gerne invitere andre til, er der også råd at hente:

Find fester via radioen

"Festen & Gæsten" er programmet, der over seks timer matcher nytårsglade gæster med fester og middagsarrangementer. Programmet bliver sendt fra klokken 9 til 15 torsdag den 31. december på radiokanalen P3. Programmet har efterhånden en del år på bagen, og erfaringer viser, at der som regel også bliver matchet fester og gæster, efter sendetiden er slut. Det kan du blandt andet følge med og tage del i på Facebook - så hold øje. 

Festgruppe på Facebook

Meget inspireret af ovenstående radioprogram kan du via Facebook-gruppen Festen og Gæsten 2017/2018 også søge efter fester eller gæster til nytår.

App: Heaps

Hvis du gerne vil vide, hvor der er en fest, du kan være gæst til, eller som du vil invitere andre til, så kan du via app'en Heaps finde folk, der matcher dig. På app'en opretter du en gruppe med dine venner og vælger, at du gerne vil ud den 31. december 2017 (Heaps kan bruges året rundt). Derefter kan du se, hvilke grupper der ellers er i nærheden af dig, og derefter er der ikke meget andet for, end at tage kontakt og få sat fut i den fest. 

Find appen her.

App: Chililay

Du kan også finde friske fyre og sjove piger til at sætte gang i festen via appen Chililay. Med den kan du samle venner til din fest. Du kan tjekke, hvilke mennesker der har tænkt sig at komme, og din adresse er skjult, til du har godkendt interesserede gæster. Om du er i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg eller på Costa del Sol betyder ikke det store. Og så er det ifølge Chililay ikke kun målgruppen på 18 til 35 år, der bruger appen - de har nemlig også mange brugere over 45 år.

Find appen her.

(Foto: Getty Images).

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytår, København og Aarhus