Julie Zangenberg bruger bl.a. weekenden på at besøge kæresten Nicklas Bendtner i Tyskland.
SPONSORERET indhold

Julie Zangenberg: Jeg fester, når jeg ved, at jeg kan ligge død dagen efter

Søvn. Kage. Vin. Ostepops. Få opskriften på Julie Zangenbergs favoritweekend.

Foto: Julie Zangenberg PR
20. mar. 2015 | Livsstil | Eurowoman

WEEKEND-Q&A: Weekend handler om at lave det, du elsker allermest, om det så er et mini get away til en fed storby eller hygge under dynen med en stor skål slik.

Julie Zangenberg prioriterer tid med kæresten Nicklas Bendtner og madlavning højt, når der er tid i weekenden. For skuespilleren ligger ikke på den lade side i hverdagen. Lige nu er hun aktuel som vært på nøgendating-programmet ’Adam & Eva’ på TV3, og snart toner hun frem på skærmen i anden sæson af tv-serien ’Heartless’ på SBS. Derudover debuterer hun da også lige som musicalstjerne, når ’Hairspray’ opsættes i Tivoli til næste år.

Vi spurgte Julie, hvad hun har af planer i weekenden.


Hvis du skal feste igennem, er det så fredag eller lørdag?

- Det er meget forskelligt. Og så er jeg ikke 17 år længere. Tømmermændene slår hårdere, så hvis jeg skal arbejde og især optage dagen efter, så kan jeg simpelthen ikke feste aftenen før. Det er ikke et kønt syn. Så jeg fester, når jeg ved, at jeg kan ligge død dagen efter. Jeg var mere rockstar-agtig, da jeg var yngre.


Hvad har du typisk på, når du hænger ud derhjemme i weekenden?

- Blødt bomuld. F.eks. fra The Band, Karmameju eller træningstøj fra Nike eller Adidas.


Hvad har du typisk på, når du skal i byen?

- Jeg er glad for kjoler og har mange fra de billigere mærker som Asos, Zara og Topshop til de lidt mere eksklusive som Hervé Leger, Miu Miu, Stella McCartney, Stasia og Louis Vuitton. For mig handler det om, at kjolen er feminin - ellers er der ikke nogen grund til at tage kjole på. Og så skal den fange mit øje. Jo ældre jeg bliver, desto mere kan jeg også værdsætte at gå ud i noget mere enkelt, rocket og cool. Som nogle lækre bukser, hæle og en t-shirt/bluse af god kvalitet. Nogen gange behøver det ikke være så voldsomt og stylet. Men det er efter humør. Vil altid kunne lide at give den fuld gas engang imellem.


Hvordan gør du dig klar til en tur i byen?

- Jeg elsker det. Det er noget af det sjoveste ved at være kvinde; den måde vi kan forkæle os selv på. Jeg tager et langt bad, får skrubbet krop og ansigt, så al død hud kommer af. Tilfører godt med fugt efterfølgende, så krop og ansigt får en sund glow hele aftenen. Så tænder jeg stearinlys, sætter musik på, laver en drink og tager mig tid - når jeg kan - til at vælge tøj, ordne hår og make-up. Det, synes jeg, er hyggeligt. Jeg værdsætter også det romantiske i, at man som par gør sig klar hver for sig og så mødes helt fine, lige inden man skal ud af døren. Det sætter stemningen for aftenen. At man ikke bare skal spise pasta i sofaen i aften, men at man har gjort sig ekstra umage. Hvis I ikke allerede gør det, så prøv det.


Hjemmehygge eller bytur?

- Mit liv er rimelig hektisk, og det er ikke hver dag, jeg ser min kæreste. Så jeg værdsætter virkelig hjemmehygge. Men jeg er ret socialt anlagt og har også brug for at gå ud. Men pt. craver jeg nok mest hjemmehygge, hvis jeg skal være ærlig.


Hvad er det bedste ved weekenden?

- Det bedste, ved at have fri, er at kunne flade ud og genoplade. Og at se dem jeg elsker. Med ”dem, jeg elsker”, tænker jeg også på min seng.


Hvad glæder du dig mest til i den kommende weekend?

- Jeg skal, sjovt nok, arbejde. Men det er sjove ting: Lørdag skal jeg sammen med min klipper Lasse og mit produktionsfirma klippe Microsoft Danmarks nye video. Og så skal jeg ind søndag og se danseauditions til den nye musical, jeg skal lave, 'Hairspray'. Men skal også nå min søsters fødselsdagsbrunch søndag, som jeg glæder mig meget til.

Hvad lover du altid dig selv at gøre i weekenden, som du aldrig får gjort?

- Uh, den dårlige samvittighed. Ville gerne være bedre til at besøge min familie. Især bedsteforældre og oldemor, som jeg er så heldig at have stadig. Men pludselig bliver det arbejde, rejse frem og tilbage mellem Tyskland (hvor Julie Zangenbergs kæreste, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, bor, red.) og Danmark, eller ses med veninder og de nærmeste i København. Men der må jeg altså se at få taget mig sammen. Man fortryder aldrig at få besøgt farmor, synes jeg. Og meditation ville jeg også gerne komme ind i. Tror det ville være sundt for mig.


Hvilken guilty pleasure har du i weekenden?

- Når jeg kan; sove riiiiigtig længe. Spise kage. Drikke vin. Ostepops. Så kom det ud.


Har du en hobby, du dyrker i weekenden?

- For at få mit skema til at gå op, bliver jeg for det meste nødt til at arbejde hele ugen. Dermed også i weekenderne. Men når jeg får lidt fritid, elsker jeg at lave mad. At gå rundt i blødt tøj, uden make-up på og hygge mig i et køkken med at lave mad til nogen, jeg holder af. Dét er noget af det bedste, jeg ved.


Hvornår står du normalt op?

- Så sent som overhovedet muligt!


Ændrer dine madvaner sig i weekenden?

- Ikke rigtigt. Jeg lever efter 80/20-princippet, hvor 80 procent, af hvad jeg spiser i løbet af en dag, er så sundt, som det kan lade sig gøre, og 20 procent er, hvad jeg har lyst til. Så træner jeg hver anden dag, og så plejer det nogenlunde at gå op. Det gør jeg også i weekenden. Med det sagt, er jeg langt fra en helgen. Jeg kan sagtens spise bøf og drikke for meget vin på en hverdag. Jeg er jo freelance, så mine dage er bare ikke delt op i fem arbejdsdage og weekenden fri. Min weekend kan i teorien ligge på en onsdag.


LÆS OGSÅ: Få bloggerens bedste insidertips til Oslo

LÆS OGSÅ: Romantisk getaway: Her er de mest romantiske hoteller i Norden

LÆS OGSÅ: Her er, hvad du siger på en date, og hvad du virkelig mener...