Regitze Bay
SPONSORERET indhold

“Jeg har ét skønheds musthave”

Kvinden bag butikken og webshoppen River and Raven, der udelukkende forhandler økologiske skønhedsprodukter og bæredygtig mode, er vild med olier og har en særlig beauty-detox på sin ønskeliste.

Af: Marie Brodersen Foto: Marc Fluri
10. maj. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

1. Hybenkerneolie
Olie er mit ­absolutte musthave. Jeg bruger ikke bare en, men har ofte flere olier stående, som jeg bruger sideløbende. Pai laver den bedste, rene hybenkerneolie til ansigtet, der virker helende og regenererende på huden.


Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil Blend, 30 ml, Pai, 295 kr.

2. Honninghud
Gaelle Organics Body Crème Supériere Moisturizing Treatment er den absolut mest luksuriøse bodycreme, jeg nogensinde har prøvet. Den er fuldfed, men ­alligevel let og føles som smør og honning på huden.


 Body Crème Supériere ­Moisturizing Treatment, 235 ml, Gaelle ­Organic, 795 kr.

3. Kokosmakeup
Jeg bryder mig ikke om følelsen af makeup, så RMS Beauty's cremede produkter baseret på kokosolie er ­perfekte til mig. Min favorit er den økologiske foundation-creme, Un Cover Up, der blot udjævner hudtonen og dækker mørke rander og rødmen.


Un Cover Up, RMS Beauty, 295 kr.

4. Naturligt shine
Underspillet strobing er den bedste form for strobing (teknik, der får lyset til at fremhæve dine ansigtstræk, red.), og her er RMS Beauty's Living Luminizer perfekt. Den indeholder hverken glimmer eller glitter, men virker helt usynlig på huden, mens den blot reflekterer lyset og giver det perfekte, naturlige shine.


Living ­Luminizer, RMS Beauty, 310 kr.

5. Farvel til uglet hår
Mason Pearsons hårbørste med svinebørster har virkelig gjort en ­forskel for mit forhold til hårpleje. Før i tiden brugte jeg en tilfældig plastikbørste, og jeg hadede, at skulle børste mit lange hår ud. Mason Pearson har jo en rigtig god effekt på både hår og hovedbund, men den er altså også fuldkommen fantastisk til at rede ugler ud.

Pocket Brush, Mason Pearson, 745 kr

6. Et strejf af rose
Jeg bruger sjældent ­parfume, men i ny og næ ruller jeg lidt af Jurliques ­parfumeolie, Essence of Rose, bag ørene.

Essence of Rose Roll-On Fragrance Oil, 11 ml, Jurlique, 225 kr. 

7. Skønhedsdetox
Mit næste skønhedsprojekt bliver en beauty-detox med produkterne fra SW Basics. Jeg er af den overbevisning, at man med et par års mellemrum bør give huden en pause fra den aktive hudpleje for at se, hvordan den befinder sig "au naturel". Produkterne fra SW Basics er baseret på maksimalt seks økologiske ingredienser.

Bestseller Kit, SW Basics, 375 kr.

LÆS OGSÅ: Isabel Christensen: "Jeg bruger dette produkt hver dag"

LÆS OGSÅ: "Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for en parfume, som jeg får, når jeg har denne parfume på"

LÆS OGSÅ: "Jeg kan ikke undvære dette produkt – det er SÅ godt!"