Jørn Uhrenholt
SPONSORERET indhold

Jørn er kæreste med en gift kvinde - og har et tæt forhold til hendes ægtemand

Jørn Uhrenholt betragter sin kærestes ægtemand som et tæt familiemedlem. For han danner par med Trine Dupont, og hun er gift på 30. år med en anden mand. Her fortæller han om den særlige kærlighed konstellation set fra sit perspektiv.

Af: Simone Laursen Foto: Peter Nørby
10. jun. 2022 | Livsstil | ALT for damerne

Læs hele interviewet med Trine Dupont og hendes mand, forfatter Morten Ramsland, her.

Hvordan har det været at blive en del af Trine og Mortens ægteskab?

"Det har været dejligt. Særligt nu, hvor vi er kommet dertil, hvor vi er. Hvor det hele er frit og rummeligt. Da jeg lige kom ind i familien, skulle jeg spørge om lov, før jeg kom på besøg, men i dag er det afslappet. Nu er jeg med til familiefødselsdage og sådan noget. Morten og jeg har et rigtig fint forhold. Som to gode og tætte familiemedlemmer, vil jeg sige."

Hvordan er det at vide, at Trine ikke har planer om at forlade Morten?

"Det er faktisk fint. Det var også en af de første ting, som Morten spurgte mig om. Han kunne ikke forstå, at jeg ikke ville have Trine for mig selv. Men jeg har et umuligt forhold til min eks, så jeg var ret klar på ikke at ødelægge denne familie, fordi jeg ved, hvor fucked up en skilsmisse kan være. Derfor var det vigtigt for mig at fortælle Morten, at jeg bestemt ikke kunne se nogen fordel i at splitte tingene op, for at jeg kunne ”få” mere for mig selv. Det skulle selvfølgelig ikke være på bekostning af mig, men jeg var også et ret eksperimenterende sted i mit liv. Så jeg syntes faktisk kun, at det var spændende."

LÆS OGSÅ: Ægtemanden Morten Ramsland: "Jeg har ikke sat tre børn i verden for at blive skilt"

Hvordan er det, at du skal ”dele” Trine med Morten?

"Jeg tænker egentlig ikke på det sådan. For mig er det ikke anderledes end, at jeg jo også ”deler” hende med hendes veninder og børn. Vi har seksualiteten for os selv, men ellers er der rigtig mange ting, som hun også har andre steder, og det er helt fint for mig. En del af hemmeligheden ved at leve på den her måde er nok netop også, at man har tid, overskud og plads til at rumme hinanden. Hvis jeg altid syntes, at jeg havde for lidt tid sammen med Trine, så tror jeg, at det havde været svært for mig."

Har du lyst til at have flere kærlighedsrelationer på én gang?

"Nej, tværtimod. Jeg har prøvet at se flere kvinder på samme tid, og det var alt for stressende. Jeg nyder den frihed, jeg har nu. Jeg kan tage med til familiefødselsdage, hvis jeg vil det, eller blive hjemme, hvis jeg hellere vil det. Så jeg synes klart, at jeg har trukket det længste strå."

Hvordan tror du, at jeres konstellation bliver i fremtiden?

"Jeg kan godt se mig i den her konstellation fremover også. Jeg ved dog, at jeg har lyst til at bo sammen med Trine en dag og have en endnu mere fælles hverdag sammen. Men det betyder bestemt ikke, at Morten ikke også kan være med."

LÆS OGSÅ: Trine er gift med Morten – og kæreste med Jørn: ”Vi har alle besluttet, at det er okay”

Anbefalet til dig