Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen
Foto: Martin Bubandt Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen er i fjerde sæson af Lund og Løkke draget til Bornholm, hvor de diskuterer alt fra corona-restriktioner til Lars' rodede bil.

Lars Løkke: Denne ene gode ting er der trods alt kommet ud af coronakrisen

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har et ret anstrengt forhold til knus og kram. De hører ikke hjemme i erhvervslivet, mener politikeren. En enkelt statsleder har dog fået ’krammet’ på ham.

Du kender det garanteret. Du er til en vens fest eller et professionelt møde, og pludselig lægger en vidt fremmed an til et kram. Hvis der er kommet noget godt ud af coronakrisen, så er det, at den slags nu er passé, mener Lars Løkke Rasmussen, der efter eget udsagn aldrig har været den helt store krammer.

”Jeg har altid haft sådan en reservation. Jeg synes, det er mærkeligt at kramme folk, man ikke ved, hvem er,” siger den forhenværende statsminister i podcastserien ”Lund & Løkke”, hvor de gamle studiekammerater Lars Løkke og Anders Lund Madsen tager os med på tur rundt i Danmark. Nu er makkerparret nået til Bornholm.

Efter lidt tid kommer Lars Løkke dog i tanke om, at han har krammet én statsleder på sine mange officielle besøg rundt i verden. Måske også en enkelt partifælle. Hvem de er, kan du høre i det nyeste afsnit af ”Lund & Løkke” i podcastappen Talk Town.

Undervejs på turen diskuterer de to i øvrigt det paradoksale i, at man for få år siden indførte både maskeringsforbud og håndtrykspåbud for alle statsborgerskabsansøgere. Nu er det lige omvendt. I 2020 udviser vi samfundssind ved at dække ansigtet til med mundbind og holde hænderne i lommen.

”Ja, det er noget med at tage hånden til brystet og bukke lidt. Det er også det, de gør i Japan. Der har de aldrig været særligt glade for at røre ved hinanden. Og ved du hvad, det er sgu okay,” siger Anders Lund Madsen.

Hør hele podcasten på Talk Town.

Om podcasten Lund og Løkke

Lund&Loekke
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Lyt til podcasten i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Politik og Samfund