Michelle Obama
Foto: Getty Images Michelle Obama kommer til Danmark for at promovere sin nye selvbiografi "Becoming".

Michelle Obama kommer til Danmark

Den tidligere amerikanske præsidentfrue gæster Danmark til foråret.

Den 9. april får vi fornemt besøg i vores lille land.

Den tidligere amerikanske præsidentfrue Michelle Obama lægger nemlig vejen forbi Danmark, når hun i det nye år vil turnere Europa med sin særdeles populære selvbiografi ”Becoming”.

Bag arrangementet står den fynske festival Heartland og koncertsøgemaskinen Live Nation, der inviterer til et personligt foredrag i Royal Arena.

Og det har længe været et ønske for arrangørerne at kunne fremvise den populære fru Obama på programmet.

– Michelle Obama har været på listen over drømme-personligheder på Heartland, siden vi startede festivalen. Vi er derfor taknemmelige over, at hun har valgt at gæste København som én af kun seks byer i Europa på hendes tour, lyder det fra Ulrik Ørum-Petersen, direktør for Heartland, i en pressemeddelelse.

Foruden Danmark gæster den tidligere præsidentfrue også Stockholm, Oslo, London og Paris på sit visit til Europa.

Michelle Obama
Michelle Obamas selvbiografi, der på dansk hedder "Min historie" strøg direkte til tops på bestsellerlisterne, da den udkom i november. Foto: Getty Images

Fyldt med ærefrygt

Michelle Obamas selvbiografi skabte allerede inden udgivelsen overskrifter verden over. Nysgerrige læsere i hobevis stod klar til at få et glimt af den populære, men også meget private, kvindes liv.

Således kunne den tidligere præsidentfrue bryste sig af at have solgt over to millioner eksemplarer i USA og Canada på de to første uger alene. Det gør hendes bog til den mest populære i 2018.

Samtidig steg bogen til tops på New York Times bestsellerliste efter blot en enkelt uge på markedet.

Og præsidentfruen selv? Hun er fyldt med stolthed og ærefrygt, fortalte hun i et interview i forbindelse med udgivelsen.

– Jeg er stolt af, hvad jeg har skabt. Jeg er stolt, fordi det er oprigtigt, det er ærligt, og det er helt og aldeles mig. Så jeg er også en smule nervøs, fordi det er så oprigtigt og ærligt og åbent, lød det. 

Tilbage i september lagde Michelle Obamas mand, USA’s 44. præsident Barack Obama, også vejen forbi Danmark. Her mødte han en række studerende og ledere fra erhvervslivet på SDU i Kolding.

Mens et møde med Barack Obama kostede i omegnen af 17.000 kroner, forventes det nærmere at koste 300-3.490 kroner at møde hans hustru. Dog vil der kun være et begrænset antal VIP meet and greet-billetter til rådighed.

Billetterne sættes til salg den 14. december klokken 9.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bøger, Kendte, Samfund og Politik