SKAM fjerde sæson

Foto: NRK Sana bliver hovedrolleindehaver i den sidste og fjerde sæson af SKAM.

Hovedrolle i SKAM fjerde sæson

Nu ved vi, hvem hovedrollen i fjerde - og sidste - sæson af SKAM bliver

Så er der endelig nyt på SKAM-siden, hvor der netop er blevet offentliggjort et nyt klip, som afslører, at Sana bliver hovedrollen i fjerde og sidste sæson af den populære serie på NRK.

Der er godt nyt. Og så er der dårligt nyt. 

I et nyt klip på SKAMs side på norske P3 bliver det afsløret, at fjerde sæson får Sana som hovedrolle.

LÆS OGSÅ: SKAM møder Girls: Ny norsk serie rammer Danmark

Noget, der formentlig kommer som en stor glæde for mange læsere. Hende og Vilde lå nemlig tæt i ALT.dks afstemning om, hvem, folk håbede, blev omdrejningspunkt for den længe ventede fjerde sæson.

I klippet som er blevet lagt op på SKAM-siden fremgår det ud over, at Sana bliver hovedrollen, også at sæsonen bliver den sidste med slutteksten "Sidste sæson mandag 13:28". 

Overfor norske VG bekræfter Håkon Moslet fra NRK, at sæsonen bliver det sidste, vi ser til SKAM. Desværre...!

I den korte teaser, som vi bliver fristet med på den norske P3-side, hvor der også jævnligt bliver delt beskeder karaktererne imellem, når en sæson bliver sendt, ser vi en mere dyster side af Sana, end vi tidligere har gjort. I reverse ser vi blod på gulvet, der stammer fra Evens næse, idet han er snublet, og langsomt ser vi, at hele tumulten, der er opstået, starter med, at Sana spænder ben for Noora. Præcis hvad, vi har i vente, bliver spændende! 

Sana Bakkoush, som bliver spillet af Iman Meskini, takkede blandt andet ja til rollen, fordi hun savnede at se flere piger som sig selv på tv. Det har gjort hende populær blandt muslimske piger.

- Det er meget fedt, og det er en stor del af grunden til, at jeg sagde ja til rollen som Sana i SKAM. Min opvækst er på mange måder lig Sanas. Jeg er vokset op på Kolbotn (lille by i Sydnorge red.) og var en af få muslimer, og i det hele taget var der få, som ikke var helt etniske norske. Jeg var nok sikker på mig selv dengang også, fordi jeg havde mine søskende og min mor, som også gik med Hijab. Men jeg oplevede at føle mig anderledes, sagde hun til den norkse universitetsavis Universitas i november.

Personligt er vi begejstrede for, at det bliver den hijabbærende Sana, der skal være centrum i den kommende omgang af SKAM. Hun var fra starten et af de elementer, der gjorde det klart, at der ikke "bare" var tale om endnu en tandløs teenageserie. 

Er du stadig ikke overbevidst om, at Sana er den rette til at træde ind på scenen, så læs med her, hvor det står soleklart:

LÆS OGSÅ: 7 grunde til at Sana er den næste hovedperson i SKAM

LÆS OGSÅ: Elsker du også Even fra SKAM? Se ham i en helt ny rolle her

Om Iman Meskini, der spiller Sana

  • Hun er 19 år.
  • Har en tunesisk far og norsk mor.
  • Når hun ikke filmer SKAM, studerer hun arabisk og mellemøststudier på Universitetet i Oslo.

Kilde: VG

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og SKAM

610x200_woordy_knap2.jpeg