SPONSORERET indhold

ALT for damerne: Derfor skyder vi #søstersind i gang

Skal 2019 være året, hvor vi oprigtigt glæder os på vores medsøstres vegne? Det mener ALT for damerne, og derfor udkommer næste uges magasin med blot et enkelt ord på torsdagens forside: Søstersind. Læs magasinets leder her.

Af:: Tina Nikolaisen Foto: ALT for damerne
28. dec. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

ALT for damerne har aldrig i sine snart 73 leveår set ud som det magasin, der udkommer torsdag. Ingen smilende model på forsiden, ingen fængende mode-rubrikker. Ugens forsidebudskab er et eneste ord: Søstersind.

Det er ikke et ord, nogen bruger i dagligdagen, men vi fandt det frem af gemmerne på en varm majdag sidste år. Under en brainstorm på gode emner, som ville betyde noget for mange kvinder, var der ét, der blev ved med at dukke op: At vi elsker, når kvinder bakker hinanden op, roser og anbefaler hinanden. Når nogen giver ”en forlomme” til en kvindelig kollega i stedet for at se hende som en konkurrent.

LÆS OGSÅ: #søstersind: Skal 2019 være året, hvor vi glæder os oprigtigt på vores medsøstres vegne?

Vi kunne ikke finde ordet for det. Indtil det gamle ord ”søstersind” dukkede op. De fleste af os kender også søstersinds ”onde tvilling”: At man sammenligner sig med andre kvinder, bliver ramt af et lille stik af misundelse, hvis nogen har dét, man selv mangler og måske endda taler hende ned. En menneskelig følelse, som desværre ikke gør os noget godt. Tværtimod.

Sammen med et analysebureau har vi fået lavet en stor undersøgelse blandt mere end 2000 kvinder, og på side 12 kan du læse om resultaterne. Det vigtigste for mig er, at 75 procent mener, vi skal blive bedre til at glæde os på hinandens vegne, og at 60 procent gerne vil blive bedre til at rose andre kvinder. Lad os begynde NU.

LÆS OGSÅ: #søstersind: Skriv et brev til en helt særlig kvinde i dit liv

søstersind.jpg
Skriv dit eget brev til en veninde, der fortjener ros. Du finder brevet i magasinet eller her på siden. Foto: Amalie Louise Larsen

Bliv inspireret af de kloge, ærlige og sjove kvinder, der bakker op om budskabet og i dette og de næste numre deler deres erfaringer og meninger med læserne.

Du kan selv gøre en forskel med brevet, som du kan hente og skrive her. Du kender formentlig en kvinde – en veninde, en kollega, en søster – som du synes fortjener lidt ekstra anerkendelse fra dig. Brevet er tænkt som en mulighed for at få sagt, hvad hun betyder for dig.

Jeg skrev et brev til min veninde Charlotte og overraskede hende med det – det var en virkelig fin oplevelse for os begge. Du kan også tage et billede af dit brev og tagge din veninde/søster/kollega på sociale medier.

2019 bliver et godt år.

Anbefalet til dig