SPONSORERET indhold

#søstersind: Skriv et brev til en helt særlig kvinde i dit liv

I årets første måned skyder ALT for damerne gang i kampagnen #søstersind. Fortæl en kvinde, du holder af, at hun betyder noget helt særligt for dig og vær med i konkurrencen om et lækkert spaophold.

Af:: Redaktionen Foto: Amalie Louise Larsen
28. dec. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

Hvornår har du sidst fortalt din veninde, søster eller kollega, at hun er noget ud over det sædvanlige? At du glæder dig over hendes sejre, er stolt af hende, og at hun betyder noget ekstraordinært for dig?

Måske er det på tide at få ordene sagt.

I forbindelse med ALT for damernes store #søstersind-kampagne, får du derfor mulighed for at skrive et brev til en helt særlig kvinde, hvor du fortæller, hvad der gør lige præcis hende til en vigtig person i dit liv.

Kampagnen skydes i gang i årets første nummer, som er på gaden torsdag den 3. januar 2019, hvor du kan få brevet i fysisk form, men du kan også allerede hente det lige her:

HENT #SØSTERSIND-BREVET HER.

Du kan både skrive og sende brevet digitalt, men du kan også printe det, så din medsøster kan gemme det til evig tid.

Deler du det under hashtagget #søstersind på de sociale medier, er du desuden med i konkurrencen om et lækkert weekendophold på Kurhotel Skodsborg med alt betalt.

LÆS OGSÅ: #søstersind: Skal 2019 være året, hvor vi glæder os oprigtigt på vores medsøstres vegne?

Kurhotel Skodsborg
Vær med i konkurrencen om et weekendophold på Kurhotel Skodsborg med alt betalt. Alt, du skal gøre, er at dele dine søstersind-tanker under hashtagget #søstersind. Foto: Kurhotel Skodsborg.

Hvad er #søstersind?

Er du blandt dem, der fra tid til anden oplever, at glæden ikke kommer uforbeholdent, når noget lykkes for din veninde, er du ikke alene.

En stor undersøgelse, som ALT for damerne har lavet i samarbejde med analysefirmaet Norstat, viser nemlig, at hele 75 procent af de adspurgte kvinder mener, at vi skal blive bedre til at glæde os på hinandens vegne.

Især de yngre kvinder indrømmer, at de kan have det svært, hvis andre gør det godt.

Og det er en skam, mener ALT for damerne, der derfor skyder gang i sin store #søstersind-kampagne i det nye år.

Her kan du læse om en række kendte kvinders egne oplevelser med jalousi, manglende anerkendelse og misundelse, men også hvordan de selv har oplevet det modsatte, og hvordan de hver især kæmper for, at vi løfter hinanden frem. Både professionelt og privat.

Følg med i det nye år – og gør selv en forskel ved at skrive et brev til en kvinde, der fortjener det.

LÆS OGSÅ: ALT for damerne: Derfor skyder vi #søstersind i gang

Anbefalet til dig