Sofie Linde har født
SPONSORERET indhold

Sofie Linde har født: ”Og så kom Trine”

Den populære X Factor-værtinde har født en lille datter, meddeler hun på Instagram.

Af:: Sara Wilkins Foto: Les Kaner
17. feb. 2018 | Livsstil | ALT.dk

”Og så kom Trine”. 

X Factor-værtinden Sofie Linde og DR Ultra-værten Joakim Ingversen er blevet forældre til en lille pige.

Det meddeler Sofie Linde på sin Instagram-profil, hvor datteren Trine allerede har fået sin skærmdebut iført en strikhue:

Fødslen kommer knap to måneder efter, at Sofie Linde og Joakim Ingversen blev gift i hemmelighed på Københavns Rådhus i december.

Der er fundet en barselsvikar for Sofie Linde til de kommende liveshows i X Factor, men navnet bliver ifølge DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, først offentliggjort på mandag, skriver BT.

En hård graviditet

Dermed kan Sofie Linde også vinke farvel til en graviditet, der langt fra har været en dans på roser:

- Det er svært, synes jeg, at være blevet så stor. Der er mange ting, som jeg fuldstændig har underkendt, når jeg har snakket med mine gravide veninder før i tiden. Jeg har været sådan: Årh, slap da af, du ser så flot ud med mave, det er da det pæneste i verden, og baby vejer jo ikke mere end to kilo, så det kan da ikke være så slemt... Men det er bare fucking hårdt, udtalte Sofie Linde i et stort interview med ALT for damerne tidligere på året.

 - Og jeg synes slet ikke, at kvinder tager nok credit for, HVOR hårdt det er at være gravid. Man er jo skør i hovedet. Fuldstændig bims. Jeg kan græde over en dyredokumentar i fjernsynet, og når jeg først får lukket op for de kanaler, er jeg ikke til at stoppe igen. 

Læs hele interviewet med Sofie Linde i ALT for damerne, hvor X Factor-værtinden også fortæller om kærligheden til Joakim, som næppe var blevet hendes kæreste, hvis ikke han havde været "så insisterende".

Stort tillykke til parret herfra! 

Anbefalet til dig