Christiane Schaumburg-Müller i Vild med dans

Foto: Anthon Unger

Christiane Schaumburg-Müller i Vild med dans

'Vild med dans' afslører: Her er den nye vært

Det populære danse-program ’Vild med dans’ står klar med ny værtsduo, når TV 2 til efteråret åbner dørene for en ny sæson.

Den 36-årige mediepersonlighed og chefredaktør for ChriChri, Christiane Schaumburg-Müller, vender tilbage som vært, når TV 2 til efteråret byder velkommen til en ny sæson af det populære danseprogram 'Vild med dans'.

Det afslører TV 2 ifølge Realityportalen ved en pressebriefing på Islands Brygge i København.

Det bliver den erfarne vært Claus Elmings plads, som Christiane nu skal udfylde, mens Sarah Grünewald fortsætter i rollen som medvært.

Således vil værtsduoen for første gang i programmets historie bestå af to kvinder.

- Det bliver et år med girlpower. Dobbelt op på glamour. Der var ingen mand, der kunne træde i Claus Elmings sko, siger underholdningsredaktør for TV 2, Thomas Strøbech, ifølge Realityportalen.


Foto: Anthon Unger.

Et gensyn med dansegulvet

Dansegulvet er ikke helt fremmed for Christiane, der tidligere har været vært i ’Vild med Dans’ fra 2010 til 2012. Her ledte hun i samarbejde med Claus Elming de dansende kendisser sikkert igennem fredagen iført smukke kjoler og et stort smil.

Og det er netop kjolerne og det gode humør, TV 2 satser på, når de to kvinder toner frem på vores skærme til efteråret, fortæller Thomas Strøbech til TV 2.

- Ved at sætte præcis Sarah og Christiane sammen slår vi en helt ny tone an for programmet. De er kloge, spontane og supergodt selskab, og jeg er sikker på, de får en fantastisk dynamik, som vil løfte ’Vild med dans’. Og så får vi jo dobbelt så mange værtskjoler, lyder det.

Farvel til erfaren vært

Den nye sæson markerer således også slutningen på mere end et årti for Claus Elming, der nåede at være vært på ’Vild med dans' i 12 år.

Han fastslår overfor Realityportalen, at der ikke er tale om en decideret fyring. Og så alligevel.

– Selvfølgelig er jeg blevet gået, for med to kvindelige værter var der jo ikke plads til mig. Der har været succes med det i England, så jeg tror, man gerne ville prøve konceptet af her også, siger Elming, der overfor Ekstra Bladet ikke lægger skjul på, at det er et svært farvel med det populære program.

- Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel. Det er både godt og skidt. Jeg vil savne rigtig mange ting. Særligt de mennesker, jeg har med at gøre. 'Vild med dans' er ikke kun det, man ser på tv. Der er rigtig mange mennesker involveret, siger han.

Ifølge BT vil den erfarne vært nu fokusere på sin nye virksomhed ’Team Picks’, der centrerer sig omkring amerikansk fodbold.

Christiane Schaumburg-Müller, 36


Foto: Anthon Unger.

  • Chefredaktør og stifter af medievirksomheden ChriChri
  • Gift med L.O.C. og mor til sønnen Constantin på et år
  • Tidligere professionel danser
  • Debutterede på TV i serien '2900 Happiness' som overklassepigen Mercedes
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Serier, Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald

610x200_woordy_knap2.jpeg