Børn i Barcelona
SPONSORERET indhold

7 ting du skal opleve i Barcelona med børn

Mor til tvillinger, kvinden bag bloggen mettemarieleilange.dk og Barcelona-elsker, Mette Marie, giver her sine syv bedste bud på steder, du bør se nærmere på, når du besøger den spanske storby.

Af: Mette Marie Lei Lange Foto: Getty Images
09. feb. 2018 | Børn | Vores Børn

Placa de Vicenc Martorell

CAFÉER OG HYGGE

Placa de Vicenc Martorell. En lille plads med små, hyggelige caféer og restauranter i udkanten og en stor legeplads i midten. Cava og tapas til de voksne, mens der er udsigt til ungerne på rutchebanen! Ikke særligt turistet, da man lige skal vide, den er der. Caféen i hjørnet har det bedste udvalg af tapas, og så kan man selv vælge, om man vil nyde sin frokost i skyggen under halvtaget eller have sol på næsen lige uden for.
Fra 0 år
Barcelona-life.com

 

Barcelona med børn Ramblaen

SOL, SOMMER OG STRAND

Hvis man går ned for enden af Ramblaen og fortsætter til venstre, er der masser af strandbarer, som serverer både børne- og voksen-venlig mad. Og endnu længere nede er der trænings-faciliteter på stranden, som også er perfekte som klatretårne for folk med krudt i bleen. Muskeldyrene holder som regel til ved det tættest ved promenaden, mens det virker ganske accepteret, at ungerne bruger det andet til at lege på. Og så er der jo også god udsigt for mor imens.
Fra 0 år
barcelonayellow.com

 

Barcelonas zoologiske have

DYR I STORBYEN

Barcelonas zoologiske have er enorm, grøn, smuk og fantastisk. Brug en dag på at spise madpakker og store is i græsset og inspicere alle de mange smukke dyr. På bestemte tidspunkter kan man få lov at være med til at fodre dyrene, hvilket er ret sjovt for de små. køb jeres billetter på nettet – det er billigst.
Fra 1 år
zoobarcelona.cat

 

Tag et smut til El Born

DEN GAMLE BYDEL

Tag et smut til El Born, hvor der - ligesom alle andre steder i Barcelona – skyder legepladser op. Jeg vil klart anbefale at leje cykler (med børnesæder) og køre rundt i den gamle bydel en dag med masser af pitstops til leg og is. Pladsen ved Picasso-museet har fine caféer med lækre, billige tapas, men pas på håndtasken! Der er også lommetyve, desværre.
Fra 0 år
Barcelona-life.com

 

La Boqueria er et fantastisk indendørs marked fyldt med sanseoplevelser.

MADMEKKA

La Boqueria er et fantastisk indendørs marked fyldt med sanseoplevelser. Der er frugter og juicer i alle farver samt fersk kød, frisk fisk og små barer, hvor man kan stille sulten. De små kan få smagsprøver de fleste steder, og lige udenfor ligger en Dunkin Donuts, så man kan umuligt gå helt galt i byen. Køb aldrig noget ved de allerforreste boder - den samme bøtte jordbær koster en tredjedel fire meter længere inde.
Fra 2 år
boqueria.info

 

Oppe i bjergene kan man køre en tur med en kæmpestor svævebane Mont Juic

BJERGE OG UDSIGT

Mont Juic… Oppe i bjergene kan man køre en tur med en kæmpestor svævebane, hvorfra der er udsigt over hele byen og meget, meget mere. En fantastisk oplevelse for både voksne og børn - særligt i godt vejr med solskin. Bagefter kan man smutte forbi de olympiske pools, som nu er åbne for befolkningen, og nappe en dukkert ved verdens bedste udsigt over byen.
Fra 0 år
Barcelona.dk/montjuic

 

Lej en bil og kør til den lille by Sitges uden for Barcelona.

FANTASTISK FORSTAD

Lej en bil og kør til den lille by Sitges uden for Barcelona. Der er en dejlig badestrand og en legeplads beliggende på en bjergskråning med udsigt ud over byen, stranden og vanden. Så smukt i solnedgangen. På vejen dertil kan man med fordel slå vejen forbi klostret Montserrat. Ikke vanvittigt børnevenligt, men køreturen er smuk.
Fra 2 år
visitsitges.com

Læs med på Mette Maries blog her

Anbefalet til dig