Se 4 personlige og smukt pyntede juletræer
SPONSORERET indhold

Se 4 personlige og smukt pyntede juletræer

Af:: Christina B. Kjeldsen
17. dec. 2013 | Bolig | ALT for damerne

Familietraditioner og nyt pynt af eget design

Rikke Malling, 38 år, er den ene halvdel af gourmetparret Malling & Schmidt og bor med sin mand Thorsten Schmidt og datteren Flora i en villa i Risskov ved Århus. Når hun ikke arbejder på parrets nyeste koncept, Villa Dining, designer hun pynt og accessories til boligen.

Klassisk glaspynt fundet i Danmark og Tyskland, mikset med arvegods og Rikkes eget stilrene pynt i lakeret stål.

Spiselig pynt hører hjemme på den kulinariske families træ. Rikke Malling og Thorsten Schmidt har i mange år været Aarhus’ kulinariske flagskib med Nordisk Spisehus og restaurant Malling &

Det uldne, hyggelige, arvede pynt skaber en god kontrast til alt det enkle pynt.

Helt hjemmestrikket

Pernille Folke Hermansen, 35 år, er pr-koordinator i modevirksomheden Noa Noa. Hun bor i en lejlighed på Frederiksberg sammen med sin kæreste, Theis, og deres søn, Eddie på 4 år.

Alt er hjemmegjort på det lille juletræ – også flagranken, der er hæklet af en af pernilles gode veninder.

Hyggeligt og nordisk – mændene bag opskrifterne på den strikkede julepynt hedder Arne og Carlos, som er blevet et verdensomspændende strikkefænomen.

Eddie står der på den strikkede julekugle, som Pernille selv har lavet. Den er naturligvis både hendes og Eddies favorit.


SE OGSÅ: Se 6 julekranse, du selv kan binde

Gamle skatte i nye klæder

Suzanne Potts, 50 år, driver designvirksomheden Nomess Copenhagen sammen med sin mand, Henrik Potts. De bor til hverdag i en lejlighed i Hellerup, men i år holder de jul i sommerhuset i Gilleleje.

Suzannes datter, Barbara, har lavet det røde hjerte, da hun var lille, og det hænger på træet hvert år – her i plastkuglen fra Nomess. 

Julekunsthåndværk i træ, tråd og papir fra Suzannes egen barndom får et helt nyt udtryk, når det hænger på træet i de futuristiske plastkugler fra Nomess Copenhagen.

Keramik og kærlige hilsener til mormor

Tine Marie Soelberg, 37 år, ejer og driver onlinekeramikshoppen Unika-k.dk. Hun bor i et hus i Holte sammen med sin mand og deres tre børn på 5, 7 og 11 år.

Labradoren i keramik af Pia Lund Hansen betyder noget særligt på træet, efter at familien selv har fået en labrador. 

De hvide rensdyr i perler, som Tines børn har lavet, har sat stilen for det enkle og fortrinsvist hvide juletræ i år. 

Snefnug af Esther Pedersen. Pi Bjørg er keramikeren bag svampen.


SE OGSÅ: Se årets bedste julepynt

Én strikker sine egne julekugler, én fornyer familiens arvestykker, én rendyrker keramikpynten, og én designer sin egen pynt i stål. Bliv inspireret af fire danske kvinder og deres juletræer, der rummer både fornyelse og traditioner på hver deres helt egen måde.