Tapet med flamingoer

Foto: PR Flamingoer hitter - nu også på tapet.

Lad væggene tale: Inspiration til smuk tapet

Tapet i alle afskygninger er blevet et hit i indretningen. Tapeter er en yderst smuk og samtidig enkel måde at tilføre et rum mere personlighed, hvad end det gælder tapetsering af en væg, en skabslåge eller måske et møbel. De mange muligheder i print, farver og teksturer gør, at du hurtigt og nemt at forandre et rums udtryk med smuk tapet.

Dekorering og indretning med tapet 

Tapeterne kan bruges til at skabe blikfang i et rum, til at pifte et kedeligt og slidt møbel op eller måske noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser. Gå på opdagelse i galleriet, hvor vi har samlet nogle af de smukkeste og mest dekorative tapeter i forskellige stilarter. Vi er særligt vilde med de mange blomsterprint, der giver bedstemor-tapetet et nyt og moderne udtryk.

Galleri:

Smukt tapet af træer i douchet rosa

Smukt tapet af træer i douchet rosa, som understøtter tendensen om at bringe naturen indenfor. 

Grønt tapet af skov i kolde nuancer

Vi kan ikke komme udenom den botaniske tendens i indretningen. Beklæd en væg eller hele rummet med et vovet og grønt tapet af skov i kolde nuancer. 

LÆS OGSÅ: 10 gode bud: Det fineste tapet til børneværelset

Smukt og afdæmpet tapet i sarte pasteller og print af bomuldsblomster

Smukt og afdæmpet tapet i sarte pasteller og print af bomuldsblomster. Et tapet som bryder op med de hvide vægge uden at tage for meget blikfang i rummet. 

Grafiske tapeter fra Ferm Living

Grafiske tapeter fra Ferm Living, som især passer perfekt til børneværelset. Findes i et utal af mønstre, motiver og farver. 

Tapet med sarte pasteller mikset med blomstermotiv

Sarte pasteller mikset med blomstermotiv er en sikker vinder. Skab en herskabelig stemning i hjemmet med dette vintageinspirerede tapet. 

LÆS OGSÅ: Lav personlig sengegavl af tapet

Et strømlignet og minimalistisk tapet

Et strømlignet og minimalistisk tapet, som både kan give dit hjem et strejf af herskabelighed eller en hyggelig sommerhusstemning alt afhængigt af sammensætning af møbler og den eksisterende stil. 

Fint og grafisk tapet

Botanik for minimalisten. Dette fine og grafiske tapet kan pifte en kedelig væg op, uden at det får et dominerende udtryk. 

Tapet med flamingoer

Flamingoer hitter overalt, og nu sidder de også på tapetet. Se nu bare her, hvordan dette fine vintageinspirerede tapet i douchet blå og lyserød er monteret på en væg på et badeværelse. Et mønstret tapet, der ikke kan undgå at give et smil på læben, når man besøger dette toilet. 

Blomstertapet

Blomstertapeter hører ikke kun hjemme på slotte eller hos den ældre generation. Vi ser mere og mere, hvordan den nordiske og klassiske stil så fint kan brydes ved at tilføre et mere gammeldags og utraditionelt valg af tapet. Retro tapet er bare en vinder.

Tapet fra Poppykalas

For de af os som ikke er til mønstre, motiver og dominerende farver, er der naturligvis også hjælp at hente. Beklæd væggen med et ensfarvet tapet, som netop passer til din farvepalette i hjemmet. 

billede 11.jpg

Vi kan ikke komme uden om dette nye tapet på markedet. Det er blomsterdronningen fra POPPYKALAS, der har indgået et designsamarbejde med svenske Tigron & Floyd, der nu sammen udforsker og udvikler blomsteruniverset, der er alt andet en buketter i en vase.

Her må man sige, at ”bedstemor tapetet” er blevet nyfortolket.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Retro og Vintage

610x200_woordy_knap2.jpeg