Line Franck
SPONSORERET indhold

Her er Line Francks 8 bedste råd til at få solgt din bolig

Ejendomsmægler Line Franck har som vært på DR-programmet I hus til Halsen hjulpet mange med at få gjort deres bolig klar til salg - og faktisk fået den solgt. Her giver hun dig sine bedste tips til, hvordan du får godt gang i boligsalget.

Af: Emma Fjalland Lund Foto: Privat
19. apr. 2021 | Bolig | ALT.dk

”Jeg kan allerede se, at du har besluttet dig – for du har fået ilden tilbage i øjnene.”

Det har givet ejendomsmægler Line Franck en helt særlig ild og drivkraft at være med i front på tv-programmet 'I hus til halsen', der nu har kørt i mere end 10 sæsoner.

Og det var den, kæresten Rasmus Milling kunne se i Line Francks øjne, da hun stod overfor beslutningen om, hvorvidt hun skulle takke ja til værtsrollen.

For Line Franck, der har været i ejendomsmæglerbranchen i 15 år, var hurtigt tændt på at overtage værtskabet på det populære tv-program efter Jesper Nielsen tilbage i 2018.  

LÆS OGSÅ: 5 ting, som du (sikkert) ikke vidste om Søren Vester

Tv-familien

Det var nemlig kemi ved første casting, da Line Franck mødte holdet bag I hus til halsen. Hun havde egentlig først takket nej, da hun blev tilbudt en casting til værtsrollen på programmet, men hun kunne alligevel ikke helt holde sig væk.

”Jeg startede faktisk med at sige ’nej tak’, for jeg tænkte, at det var alt for omstændigt. Jeg var på barsel og ammede. Det var slet ikke det, jeg skulle. Jeg skulle koncentrere mig om ungerne og vores liv i Aarhus,” fortæller hun til ALT.dk og fortsætter:

”Men så ringede de igen, og så blev jeg alligevel lidt nysgerrig. Så jeg tog til København med min fire måneder gamle datter på armen og fik en veninde til at passe hende, mens jeg lige smuttede et par timer og var til casting.”

Til castingen deltog både medværten Søren Vester og det resterende tv-hold for at se, om kemien var god. Det tog dog ikke mere end fem minutter, før Line Franck kunne mærke, at det her, det kunne godt blive godt.

”Vi har haft god kemi og masser skæg fra start af. Søren, Dennis og det fantastiske tv-hold er blevet nogle af mine nye ’nære’. En lille bonusfamilie, som jeg ikke kan forestille mig ikke skal være en del af mit liv i fremtiden,” siger hun.

Taknemmelighed, sårbarhed og tillid

Foruden bonusfamilien har Line Franck også fået mange andre gode ting ud af være med i I hus til halsen. Mange ting, hun ikke ville kunne få i sit erhverv som ”almindelig” ejendomsmægler.

”Jeg har altid sagt til min kæreste, at det der med at være ejendomsmægler, det gør ikke nogen forskel for nogen. Verdens sejeste job må jo være at være læge eller jordemor, hvor man virkelig gør en forskel, der kan handle om liv eller død. Og hvad gør vi ejendomsmæglere? Vi sælger jo bare huse.”

Men I hus til halsen får Line Franck alligevel lov til at gøre en stor forskel for nogle mennesker, som virkelig har brug for det. Det er for hende den største drivkraft og grunden til, at hun blev så bidt af programmet.

”Det er ikke noget, vi leger – det er ikke for sjov. Vi står ude hos mennesker, der er helt revet i stykker indeni på grund af en eller anden familiesituation eller sygdom, død eller job. Deres liv har slået verdens største kolbøtte, og de kan slet ikke finde fodfæste igen. Og så får vi lov til at komme og gøre, hvad vi kan for at hjælpe dem på rette fode”, siger hun og tilføjer:

”Den sårbarhed, tillid og taknemmelighed, de viser, når de lukker os ind i deres liv, det er bare kæmpe stort.”

Hvordan gør du din bolig bedst klar til salg? Få Line Francks bedste bud til boligsalg lige her:

Anbefalet til dig