Løven
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Løven

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Løve - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Løven 23/7-23/8

En tiltrængt pause er mulig. Tempoet har været højt, og nu er tiden inde til at cementere alt det, du har opnået. Samtidig har du brug for at slappe af, så du kan lade op og blive klar til resten af året, hvor der også vil være fart på, og du får travlt.

Arbejdet

En masse er sket over de seneste måneder, og nu kan du tage det mere roligt. Der bliver mindre stress og færre opgaver. Du kan lide, når det går stærkt, men selv du har brug for pauser. Slip kontrollen og stol på de kollegaer og medarbejdere, du har omkring dig. Din økonomi er god, så spar lidt op.

Familien/boligen

Glem ikke at bruge tid med familien. De har sikkert undværet dig, mens du har været optaget af jobbet og knap så nærværende derhjemme. Selvom du har brug for tid for dig selv, er det vigtigt, at du ikke bare ”forsvinder”. Det er ikke de store boligprojekter, du har lyst til at kaste dig ud i.

Kærligheden

Kærlighed og parforhold kræver en indsats fra din side. Der kan forekomme uenighed mellem dig og din partner, og det udredes ikke bare hurtigt. Du må vise, at du er dedikeret til fælles fremtidige planer. Her du ikke en partner, kan en gammel flamme atter dukke op i dit liv, men overvej det grundigt.

Sommerens bedste råd: Find ind til roen og kernen i dig selv.

Læs alt om stjernetegnet Løven, og få ugens horoskop lige her