Løven
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Løven

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Løve - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
17. jun. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Løven 23/7-23/8

Selvom du måske trænger til en pause, har du stadig alt for meget at gøre. Du skal hen på slutningen af sommeren, før du for alvor kan slappe af. Der sker en masse socialt, og det bliver ikke let for dig at sige fra. Der er bud efter dig fra mange sider.

Arbejdet

Slip kontrollen lidt, og stol på din intuition. Du kan ikke have styr på alt, det bliver for overvældende og umulig en opgave. Ros dig selv for alle de mange, mange ting, du har opnået, du har gjort det mere end godt. Der vil fortsat være ændringer og forandringer, men er du fleksibel, ordner alt sig.

Familien/boligen

Du er god til at planlægge aktiviteter, som du og familien kan være fælles om. Pas dog på med at være for hurtig, så du ikke får accept. Det vil kun skabe gniderier og skuffelse, selvom det ikke bestemt ikke var din mening. Du føler, at det er op til dig at gøre alle glade, og det passer meget godt.

Kærligheden

Mange gode stunder venter, hvor du og din partner kan hygge jer sammen. Du holder især af, når der sker noget aktivt. I er begge gode til at finde på, så I behøver bestemt ikke kede jer. En fælles hobby vil også binde jer tættere sammen. Er du single, kan et venskab udvikle sig i romantisk retning.

Sommerens bedste råd: Lær noget nyt, noget, der inspirerer dig.

Læs alt om stjernetegnet Løven, og få ugens horoskop lige her