Løven

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Løvens sommer

Det store sommerhoroskop: Løven

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Løve - både på kærligheds- og jobfronten.

Løven 23/7-23/8

Det bliver ikke meget, du er hjemme i denne sommer. Du har sikkert mange planer, for du er virkelig aktiv og har masser af energi, og du kommer hurtigt til at kede dig. Der er ikke mange, der kan følge med i dit høje tempo, så prøv på ikke at presse andre.

Arbejdet

Du er hurtig til at træffe beslutninger i forbindelse med dit arbejde og dine mål. Det gør dog, at du ikke altid får set mulighederne fra flere sider. Sæt tempoet ned, så får du mere ud af de chancer, der byder sig. Er du interesseret, kan du tage imod et spændende jobtilbud i slutningen af perioden.

Familien/boligen

Først på sommeren bliver der ikke meget tid til hygge i boligen. Du har mange ideer til arrangementer og lægger gerne planer for hele familien. Senere, når du har fået dækket dit behov for oplevelser, falder du lidt mere til ro og kan hygge dig hjemme.

Kærligheden

Det kan knibe med at blive enig med din partner om de basale ting, hvilket kan føre til gnidninger. Du må finde din mest diplomatiske side frem, for det er spild af tid og dit gode humør at skændes. Find på noget, der får jer til at grine, det letter. Er du single, kan du møde en potentiel partner, og det kan hurtigt blive seriøst mellem jer.

Sommerens bedste råd: Gør en status. Det giver overblik, og du kan bedre træffe beslutninger.

 

Læs alt om stjernetegnet Løven, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg