Løven
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver løvens sommer

Det store sommerhoroskop: Løven

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Løve - både på kærligheds- og jobfronten.

Løven 23/7-23/8

Tag dig tid til at planlægge den kommende periode, du har masser af ideer, men du kan ikke nå alt. Der er ikke tvivl om, at du ønsker at få det meste ud af sommermånederne, og det bliver ikke kedeligt. Tag gerne en chance eller to og vær impulsiv.

Arbejdet

August er den bedste måned til at holde ferie i, du har faktisk ikke tid i juni og juli. Der er mange ting, du gerne vil nå. Der bliver mulighed for et jobskifte, også selvom du ikke går og tænker i de baner. Det vil give dig mere i løn og også passe godt ind med det, du selv ønsker fremadrettet.

Hjemmefronten

Du vil få succes med mange kreative boligprojekter, det er dog vigtigt, at du sætter dig nogle delmål, hvis du gerne vil nå det hele. Du er samlingspunktet for hele familien, for du har ideerne og finder på mange sjove tiltag og spændende udflugter.

Kærligheden

Anden halvdel af sommeren er den bedste for dig, der ønsker et nyt parforhold. Du har en stærk og meget charmerende udstråling, men det kræver også en partner, der tør. Mange er tiltrukket af dig, men har ikke selvtilliden til at nærme sig. Er du i et parforhold, er det vigtigt med en god kommunikation. Du kan virke en anelse dominerende og lytter ikke.

Sommerens bedste råd: Du har brug for udfordringer og spænding.

 

Læs alt om stjernetegnet løven og få ugens horoskop lige her