Løven
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver løvens sommer

Det store sommerhoroskop: Løven

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Løve - både på kærligheds- og jobfronten.

Løven 23/7-23/8

 

Du er ikke så social, som du plejer, men nyder i stedet at bruge tid med en god bog eller alene med dine tanker. Da tingene generelt går, som du ønsker, vil du heldigvis få mulighed for det. Du kan nu bryde med nogle gamle, uhensigtsmæssige mønstre.

Arbejdet

Du står over for en stor forandring. I den kommende tid vil tingene gå hurtigt, og du kan skifte job eller arbejdsopgaver flere gange. Du får også større ansvar. Du er ikke længe om at træffe beslutninger, heller ikke på andres vegne, og det skal du passe på med. Du får mere fremdrift i det daglige, og du vil nå dine mål.

Familien

Alle boligprojekter bliver succesfulde, især når du inddrager familien i planerne. Du er god til at sælge dine ideer, og I kan foretage ændringer, der bliver som en drøm. Der bliver mulighed for mange gode grin og sjove stunder, især sidst i
perioden. Du nyder at bruge tid sammen med dine børn.

Kærligheden

På grund af din meget charmerende udstråling tiltrækker du andre, men det er ikke sikkert, du lægger mærke til det. Der skal noget særligt til at fange din opmærksomhed. Det vil dog ske i slutningen af sommeren. Er du i et forhold, er der romantik og harmoni, men du skal være opmærksom på, hvad du siger og hvordan.

Sommerens bedste råd: Gør status og se indad.

 

Læs alt om stjernetegnet løven og få ugens horoskop lige her