Stjernetegn jomfru krystal
SPONSORERET indhold

Jomfruens fødselssten: Her er dine 3 krystaller

Nogle krystaller passer ekstragodt til bestemte stjernetegn, og jomfruen er ingen undtagelse. Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den charmerende og pålidelige jomfru. Lær de tre krystaller at kende her, og læs mere om stjernetegnet jomfruen og dets krystaller.

Af: Anna Flodberg Foto: Emma Fjalland Lund - Ilustration: Tikkie Elsøe
09. jun. 2022 | Horoskop | ALT.dk

Jomfruen elsker naturen og har brug for det grønne for at være i kontakt med sit hjerte. Med hjælp fra krystaller som mosagat, kyanit og rød jaspis får jomfruen støtte til at skabe magi og være en sand healer.

Hvis du vil vide mere om, hvad de tre krystaller, der passer til dit stjernetegn, betyder, så læs med her.

”Jeg er hel og i balance med alle livets kræfter”

Jomfruens affirmation

Disse tre sten passer godt til Jomfruen:

 1. Mosagat
 2. Kyanit
 3. Rød jaspis

Mosagat & jomfruen

Mosagatens healende hjertefrekvens giver jomfruen den rette energi til at føle sig tryg, glad og tilfreds.

Jomfruen Mosagat

EGENSKABER:

Kodeordene for en mosagat er:

 • Selvhealing
 • Natur
 • Overskud

Mosagaten stimulerer os til at se det smukke i alt det, der omgiver os. Den er alment styrkende, men først og fremmest afhjælper den dårlig selvtillid og giver kraft til positive egenskaber. Den minder os om naturens selvhelende kræfter og evige visdom.

OM MOSAGAT

Det en variant af den almindelige agat, og den består hovedsagelig af kiseloxid. Stenens mønster kan sammenlignes med mos.

CHAKRA: Hjerte

Vidste du at … mosagat er en af de mest populære healingsten. Den siges at være god mod inflammationer, god for tarmfunktionen og at styrke immunforsvaret.

Kyanit & jomfruen

Kyanit hjælper jomfruen med at kommunikere ud fra åndeligt nærvær. For at komme i kontakt med din sårbarhed kan du holde en kyanit i den ene hånd og en rosenkvarts i den anden.

Jomfruen Kyanit

EGENSKABER:

Kodeordene for en kyanit er:

 • Kommunikation
 • Eksistensens stilhed
 • Motivation

Stenen er særligt knyttet til det tredje øje (pandechakraet) og halsen. Kyanit hjælper os med at kommunikere og finde både motivation og energi i os selv til at holde ud.

OM KYANIT

Det er et aluminiumsilikat-mineral. Farven spænder fra lys blå til mørkere, næsten sort blå.

CHAKRA: Hals og pande

Vidste du at ... hvis du taber fodfæstet i livet, kan kyanit hjælpe dig med at bryde selvdestruktive mønstre og genvinde magten i dit eget liv.

Rød jaspis og jomfruen

Giver livskraft og styrke til jomfruen, som kan forvandles til en vissenpind eller en fæl besserwisser, hvis hun lider af overdreven selvkritik og angst for ikke at være rigtig.

Jomfruen rød jaspis

EGENSKABER:

Kodeordene for en rød jaspis er:

 • Livskraft
 • Livsudvikling
 • Styrke

Den fremhæver den naturlige skønhed og støtter os gennem livets naturlige processer såsom graviditet, fødsel, pubertet og aldring. Rød jaspis er også traditionelt blevet brugt i vandvisning.

OM RØD JASPIS

Den tilhører kvartsfamilien. Den røde farve kommer fra jern i krystallen og kan have forskellige nuancer af rødt og brunt.

CHAKRA: Rod

Vidste du at ... et oprindeligt amerikansk ord for rød jaspis betyder ”regnbringer”, og den bruges i ceremonier, der skal bringe regn.

Krystaller venligst udlånt af tessies.dk