Stjernetegn venner
Foto: Getty Images Find ud af, hvilke stjernetegn der passer bedst til dig som venner.

Her er dine bedste venner ifølge dit stjernetegn

Hvilket stjernetegn er dit perfekte vennematch? Astrolog Caritas Fischer forklarer her, hvordan de forskellige stjernetegn passer sammen som venner?

Vædder (21. marts - 20. april)

Venner: Løve, skytte, tvilling, vandmand

Vædderen er modig, passioneret og selvstændig. Den har brug for venner, der ikke holder den tilbage, og som forstår dens behov for personlig frihed. De to andre ildtegn, løven og skytten, har det på samme måde, og de er altid med på den værste. Eventyr og spontanitet karakteriserer disse venskaber. Tvillingen og vandmanden er venner, som opfordrer vædderen til nytænkning, og som altid kan få den til at grine.

LÆS OGSÅ: Sådan er de forskellige stjernetegn som kollega

Tyr (21. april – 21. maj)

Venner: Jomfru, stenbuk, krebs, fisk

Tyren er en kærlig ven, som er parat til at give total loyalitet - hvis den får det samme igen. Tyren har brug for at mærke, at dens venner ikke pludselig forsvinder, og at man langsomt kan lære hinanden at kende. De to andre jordtegn, jomfru og stenbuk, forstår denne tilgang til venskaber, og de deler samtidig en kærlighed til det gode, smukke og sensuelle i livet. Krebsen og fisken er omsorgsgivende venner, og de kan inspirere tyren kreativt.

Tvilling (22. maj – 21. juni)

Venner: Vægt, vandmand, vædder, løve

Tvillingen er et af de mest sociale tegn, og de har derfor ofte mange venner og virkelig mange bekendte. Tvillingens største behov i venskaber er, at den har det sjovt og bliver intellektuelt stimuleret. De to andre lufttegn, vægt og vandmand, er på total bølgelængde med tvillingens hurtige tankeprocesser og evne til at holde samtaler lette og underholdende. Løven og vædderen kan inspirere tvillingen til at få dens mange idéer omsat til handling.

Krebs (22. juni – 22. juli)

Venner: Skorpion, fisk, tyr, jomfru

Krebsen elsker at føle, at dens venner er en slags familie. Det betyder, at den skal kunne stole på sine venners støtte og tilstedeværelse gennem både gode og dårlige tider. De to andre vandtegn, skorpion og fisk, forstår krebsens dybe følelsesliv, og de binder sig gerne til venskaber med samme intensitet og loyalitet. Jomfruen og tyren er også pålidelige venner, som inspirerer krebsen til at skabe og opbygge noget, der er trygt og solidt.  

Løve (23. juli – 23. august)

Venner: Vædder, skytte, tvilling, vægt

Løven skal mærke, at livet er en leg! Hvis den omgives af for meget alvor og tungsind, mister den sin energi. Dens venner skal derfor helst understøtte den barnlige livsglæde, fremfor at kritisere eller være for fornuftige. De to andre ildtegn, skytten og vædderen, får løven til at mærke, at livet er et eventyr, fuld af overraskelser og fest. Vægten og tvillingen bringer også optimisme ind i løvens liv og giver et intellektuelt perspektiv til dens naturlige kreativitet.

LÆS OGSÅ: Her er jobbet, du bør vælge ud fra dit stjernetegn

Jomfru (24. august – 23. september)

Venner: Tyr, stenbuk, krebs, skorpion

Jomfruen er en jordnær tænker, som er fantastisk til at sætte ord, ting og processer i system. Dens bedste venner er dem, som ikke er naive, men som kan analysere og give konstruktiv kritik. De to andre jordtegn, stenbukken og tyren, forstår fuldstændigt jomfruens praktiske tilgang til livet, og de kan give gode råd og støtte hinanden. Krebsen og skorpionen giver jomfruen en dybere bevidsthed om egne følelser og inspirerer den kreativt.

Vægt (24. september – 23. oktober)

Venner: Tvilling, vandmand, løve, skytte

Vægten er en social tænker, som har brug for mennesker omkring sig for bedre at kunne forstå sig selv. Den elsker venner, der kan teoretisere, underholde og oplyse. De to andre lufttegn, vandmanden og tvillingen, svinger perfekt med vægtens nysgerrighed og evne til at tale om alle mulige forskellige emner med lethed og vid. Skytten og løven inspirerer vægten til at opleve og afprøve dens mange teorier i sit eget liv.

Skorpion (24. oktober – 22. november)

Venner: Krebs, fisk, jomfru, stenbuk

Skorpionen er en detektiv, en psykolog og en videnskabsmand - og det er bare i privaten. Dens venner skal kunne følge med i dens komplekse tankegange og intense følelser, og for alt i verden må de ikke være overfladiske. De to andre vandtegn, fisken og krebsen, er ikke bange for at vise sårbarhed, hvilket kan blive til en hel terapisession med deres ven skorpionen. Stenbukken og jomfruen inspirerer skorpionen til handling og støtter op om dens ambitioner.

Skytte (23. november – 21. december)

Venner: Vædder, løve, vægt, vandmand

Skyttens grundbehov er frihed. Dens optimistiske energi og charme blomstrer sammen med dem, der overrasker den og giver den plads til at være selvstændig. De to andre ildtegn, vædderen og løven, forstår fuldstændigt skyttens behov for fornyelse og spontanitet, og de vil ikke forsøge at fastbinde den. Vægten og vandmanden inspirerer skytten til at forstå tilværelsen og menneskeheden, og de kan snakke hele natten.

LÆS OGSÅ: Dit stjernetegn kan afsløre din tøjstil

Stenbuk (22. december – 20. januar)

Venner: Tyr, jomfru, skorpion, fisk

Stenbukken er ambitiøs, og den tager sine evner og præstationer alvorligt. Den trives derfor med venner, som også er drevet mod at opnå noget. De to andre jordtegn, tyr og jomfru, har samme stædige og praktiske attitude til det, de vil udrette, og de kan hjælpe stenbukken med dens mission. Skorpionen og fisken er venner, der giver stenbukken tryghed og mulighed for at mærke efter, hvor den står følelsesmæssigt.

Vandmand (21. januar – 18. februar)

Venner: Tvilling, vægt, vædder, skytte

Vandmanden er en nytænker, som skatter egenrådighed højt. Dens venner skal kunne dele dens hurtigt skiftende idéer og teorier, men også tillade vandmanden at trække sig tilbage for sig selv. De to andre lufttegn, tvillingen og vægten, er ligeså mentalt fleksible som vandmanden, og de foretrækker også at holde venskaber lette uden for mange forventninger. Vædderen og skytten giver vandmanden modet til at handle på sine idéer – og lysten til eventyr.

Fisk (19. februar – 20. marts)

Venner: Krebs, skorpion, tyr, stenbuk

Fisken er astrologiens naturlige kunstner. Den oplever verden på en anden måde end de fleste, og er dybt empatisk. Dens venner skal kunne følge fiskens originale synspunkter og også være følsomme overfor dens dybere behov. De to andre vandtegn, krebsen og skorpionen, vil gerne dykke ned i følelserne med fisken, og forsvinde sammen ind i kunst, film og musik. Tyren og stenbukken giver fisken en følelse af stabilitet, tryghed og jordforbindelse.

Astrolog Caritas Fischer

  • Caritas Fischer er en anden-generations-astrolog, som bor og arbejder i København.
  • Caritas udbyder personlige sessioner, hvor hun læser klientens fødselshoroskop med henblik på at give dem tiltro til dem selv, deres evner og potentialer.

Læs mere om Caritas på hendes hjemmeside.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn, Venner og Veninder