-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
4 × god dressing
Find din favorit
4-6
Ingredienser
- 1. CITRONDRESSING
- saft af 1 stor citron
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk dijonsennep
- 1 fed knust hvidløg
- 1 tsk honning
- 1 spsk fintskåret
- estragon og
- citronmelisse
- salt, peber
- 2. TOMATSALSA
- 4 PERSONER
- 300 g tomater
- 3 stilke basilikum eller
- citronmelisse
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk lys balsamico
- salt, peber
- 1 knsp chili
- 1 spsk kapers
- 3. AUBERGINECREME
- 6 PERSONER
- 1 aubergine
- 250 g tomater
- 50 g velafdryppede
- soltørrede tomater
- 1 spsk kapers
- 1 spsk citronsaft
- et par stilke frisk
- basilikum
- salt, peber
- chilipulver
- 4. ÆRTEHUMMUS
- 6 PERSONER
- 100 g friskbælgede
- ærter
- 1 dåse afdryppede
- kikærter
- 1-2 fed hvidløg
- 1 stor håndfuld
- persille + en stilk
- estragon
- evt. lidt bouillon
- salt, peber
Sådan gør du:
- 1. CITRONDRESSING
- Pisk citronsaft og olivenolie med sennep, hvidløg og honning. Smag dressingen til med estragon og citronmelisse samt salt og peber.
- 2. TOMATSALSA
- Udkern og hak tomaterne og krydderurterne fint. Bland tomater og urter, rør og smag dressingen til med olivenolie, balsamico samt salt, peber, chili og kapers.
- 3. AUBERGINECREME
- Prik auberginen med en gaffel. Bag den i ovnen ved 225° varmluft i 30 min. Lad den afkøle, flæk den og skrab kødet ud. Skold og flå tomaterne. Blend auberginekød, tomater samt kapers og citronsaft med basilikum og smag til med salt, peber og chilipulver eller lidt røget spansk paprika.
- 4. ÆRTEHUMMUS
- Blanchér ærterne i kogende, letsaltet vand i 1 min. Afdryp og blend dem med kikærter, hvidløg, persille og estragon. Tilsæt lidt bouillon til passende konsistens og smag til med salt og peber.