-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Æbleboller med havre
Lækre saftige boller med revet æble i dejen - se her, hvordan du bager lækre æbleboller med havregryn og hasselnødder.
(15 styk)
Ingredienser
- 3 dl havregryn
- 5 dl vand
- 150 g revet æble
- 10 g gær
- 1 dl yoghurt
- 50 g hakkede hasselnødder
- 2 tsk. salt
- ca. 600 g hvedemel
- Desuden:
- 1 æg til pensling
Sådan bager du æbleboller med havre
- Kog havregryn og vand til grød. Køl det af, til det er lunkent. Rør æblerne i sammen med gær og yoghurt. Tilsæt nødder, salt og hvedemel. Rør dejen godt sammen, brug evt. en røremaskine.Den skal være ret fugtig og kan ikke æltes. Stil dejen til hævning tildækket natten over i køleskab.
- Form 15 boller med 2 skeer, da dejen er klistret, og lad dem efterhæve 15 min. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem ved 200 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe.