-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Æblekompot med sprød kaneltop
Næringsindhold
- Energi pr. person:210 Kcal
- Fedt:16 %
- Protein:6 %
- Kulhydrat:78 %
4
Ingredienser
- 3 store, skrællede, udkernede æbler ca. 500 g
- ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 1 tsk friskreven ingefær
- 2 spsk rørsukker.
- Sprød kanel-top:
- 125 g groftreven brødkrumme
- 1 spsk smør
- 1 spsk rørsukker
- 1 tsk stødt kanel.
Sådan gør du
- Skær æblerne i lidt grove stykker og kom dem i en gryde med hyld, ingefær og rørsukker.
- Damp æblerne møre ved svag til middel varme og rør i dem af og til.
- Rist brødkrummerne gyldne i lidt smør på en stor pande. Rør sukker og kanel i til sidst og afkøl blandingen.
- Anret æblekompotten i glas eller skåle og kom den sprøde kanel-top øverst.
- Tilberedningstid: ca. 30 minutter.
- TIP: Brug lidt æblemost, hvis du ikke har hyldeblomstsaft.