-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Brød med brombær og rug
Prøv opskriften på dette skønne brød med brombær og rug, som både er smukt på en buffet og smager fantastisk.
1 stk.
Dej:
- 25 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 1 spsk. olie
- f.eks. nøddeolie eller solsikkeolie
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 2 dl rugflager eller havregryn
- 500 g hvedemel, gerne italiensk
- 100 g brombær
- 3 spsk. sukker
Sådan gør du:
- Dej: Udrør gæren i vandet. Tilsæt olie, salt, sukker, rugflager og halvdelen af hvedemelet. Lad det stå 10 min. tildækket.
- Tilsæt resten af hvedemelet, og rør dejen godt sammen. Den skal være fugtig, og kan ikke æltes.
- Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted ca. 1 time.
- Form dejen til et ovalt brød på bagepapir. Lad brødet efterhæve ca. 30 min.
- Fyld: Vend skyllede og afdryppede brombær i sukker, og pres dem ned i dejen flere steder.
- Bag brødet ca. 40-45 min. ved 200 gr. på anden nederste ovnribbe.