-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Brownies
Disse brownies er faste, foretrækker du dem mere tunge og fugtige, skærer du 5 min. af bagetiden.
20-24 stks
Ingredienser
- 125 g smør
- 125 g mørk chokolade
- 2 æg
- 175 g rørsukker
- 150 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- 75 g grofthakkede mandler eller nødder
- 2 små firkanter chokolade til pynt
- Smelt smør og chokolade sammen. Pisk æg og sukker til stabilt skum. Sigt mel og bagepulver i æggemassen, tilsæt chokolade-smørblandingen og de hakkede nødder, og rør dejen sammen.
- Læg bagepapir i en lille bradepande (ca. 18 x 20 cm), og hæld dejen i formen. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 30 min.
- Disse brownies er faste, foretrækker du dem mere tunge og fugtige, skærer du 5 min. af bagetiden.
- Lad den stå 5 min., inden den vendes ud og lægges til afkøling på en rist.
- Smelt lidt chokolade i en kogepose, klip et lille hjørne af, og tegn tynde pyntestriber ud over kagen, inden den skæres i firkanter.