-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Candybarer
Da Darleen fandt på disse luksuriøse candybarer, blev alle chokoladeelskerne hjemme hos mig ellevilde. Barerne kan holde sig i op til 2 uger i køleskabet, og vi kan også lide dem frosne!
Giver ca. 18 barer
Ingredienser
- 3¾ dl rå cashewnødder
- 3¾ dl dadler, uden sten og grofthakket
- 1¼ dl mandelsmør
- 1¼ dl mørk ahornsirup
- 1¼ dl kokosmel
- 1¼ dl usødet kokosrasp
- ½ tsk mandelekstrakt
- 3¾ dl mørke chokoladeknapper (60% eller højere kakaoindhold)
- 1½ spsk kokosolie
Sådan gør du:
- Kværn cashewnødderne meget fint i en foodprocessor. Tilsæt dadler, mandelsmør, ahornsirup, kokosmel, kokosrasp og mandelekstrakt og kværn, indtil du får en klistret dejbolle.
- Kom bagepapir i en lille bradepande og pres cashew- nøddeblandingen ud på papiret til et 2½ cm tykt rektangel. Hvis du synes, det gør det lettere, så kom lidt
- vand på fingeren inden. Kom blandingen i køleskabet i 6-8 timer, indtil den er blevet fast.
- Bland i mellemtiden chokoladeknapper og kokosolie i en skål af rustfrit stål eller af glas over en gryde med simrende vand (sørg for at vandet ikke rører skålen). Rør rundt i blandingen, indtil den er smeltet, tag skålen af varmen og hæld chokoladeblandingen over den kolde cashewnøddeblanding. Kom baren tilbage i køleskabet og lad den hvile i mindst 1 time, indtil chokoladeglasuren er stivnet.
- Tag i bagepapiret og løft baren ud af bradepanden og skær den i rektangler (eller du kan bruge kageforme og lave sjove figurer til børn!). Server med det samme eller opbevar i en lufttæt beholder.
- Opskriften er fra Gwyneth Paltrows nye kogebog ”Alt det Bedste”